- 37,595
- 28,617
- 113
Ben acacagı 15 konunun ödülünü pesın aldımMetin koş metin koş mrlbra konu açmış
Ben acacagı 15 konunun ödülünü pesın aldımMetin koş metin koş mrlbra konu açmış
Metin ölmezki dirilsin herkes ölür metin tek kalır dünyada dikkat edin metineBir ölür bin diriliriz kardes
Son rapor bükücüMetin ölmezki dirilsin herkes ölür metin tek kalır dünyada dikkat edin metine
Sira onada gelecek elbet bir günMetin ölmezki dirilsin herkes ölür metin tek kalır dünyada dikkat edin metine
Geçen ferdi yazdı geri dönüşüm muhteşem olcak o metine söyleyin meydanı boş bulmuş dedi yiyosa gelsin 1v1 atalım tek yumrukta bayıltıcam onu dedi #FerdiyeÖzgürlükSon rapor bükücü
Hadi inşallahGeçen ferdi yazdı geri dönüşüm muhteşem olcak o metine söyleyin meydanı boş bulmuş dedi yiyosa gelsin 1v1 atalım tek yumrukta bayıltıcam onu dedi #FerdiyeÖzgürlük
Ferdim benim ancak metinin hakkından o gelir zatenGeçen ferdi yazdı geri dönüşüm muhteşem olcak o metine söyleyin meydanı boş bulmuş dedi yiyosa gelsin 1v1 atalım tek yumrukta bayıltıcam onu dedi #FerdiyeÖzgürlük
1000 tl verıcekler lıstesı paylaşmıştı banlanmıstı kım raporladı acabaaaaFerdim benim ancak metinin hakkından o gelir zaten
Hangi terbiyesiz raporladi ferdimi1000 tl verıcekler lıstesı paylaşmıştı banlanmıstı kım raporladı acabaaaa
Acaba kim🤣🤣🤣1000 tl verıcekler lıstesı paylaşmıştı banlanmıstı kım raporladı acabaaaa
GedsonFernandes1000 tl verıcekler lıstesı paylaşmıştı banlanmıstı kım raporladı acabaaaa
Olum hani özel orana 500 bascam diyip 500 aldın 50 mi bastın 450 nerde metiiiinnnÖzel oran alındı
Biz geçtik on yaşları LA abi de30 yaşına girmek üzereyim yemin ederim ağlıcam
Kardeşim 19.30 da başlayan rol ertesi gün öğlen 13.45 te bitti ne anlatıyon senAdam 18.42 de rol açmış 3 saat olmuş hala rol devam ediyor
Bildirim gelirse derim sıfırın sıfırı hilal 1 gol atamadı 90 dk maç izledim yemin ederim ivan bebek faciası döndüBiz geçtik on yaşları LA abi de
Tamam sustumKardeşim 19.30 da başlayan rol ertesi gün öğlen 13.45 te bitti ne anlatıyon sen