- 36,723
- 27,757
- 113
Senın payından gıdıyor nasıl huysuzlanıyo pıajjajsPara talebi yasak
Senın payından gıdıyor nasıl huysuzlanıyo pıajjajsPara talebi yasak
Kanka parisin savunarak kazanma şansı yok kendileri de 2 maçta gördü bu sefer evlerinde daha hızlı oynayacaklar 170-175 civarı sayı bekliyorum bensana tamamen katılıyorum ama fenerin parisle bir önceki maçına herkes aldanıyor üst olmaz demiyorum ama bu kadar rahat gelmicek gibi bu sefer
Bende arsenal macinda en az 3 gol bekliyorum keske para olaydı da bassaydikGelecek zaten görürsün![]()
Benim fikrim 3 k dan başlıyor kankamben oynasam böyle oynardım başkasının fikrinide al istersen
KankammSenın payından gıdıyor nasıl huysuzlanıyo pıajjajs
umarım çııkar ben basketten nefret ediyorumKanka parisin savunarak kazanma şansı yok kendileri de 2 maçta gördü bu sefer evlerinde daha hızlı oynayacaklar 170-175 civarı sayı bekliyorum ben
Doğru diyorsun paris 5 saniyede hucum yapiyorKanka parisin savunarak kazanma şansı yok kendileri de 2 maçta gördü bu sefer evlerinde daha hızlı oynayacaklar 170-175 civarı sayı bekliyorum ben
kanka ondan yolunu bulamıyon işte gfdkgdkfgkdfkhgdf çıtayı düşür 100 le başla bak ben öyle yapıyomBenim fikrim 3 k dan başlıyor kankam
Bets10 özel oran almak ıstıyorumKankamm
psg arsenal üst mü fener baskete mi alcan metoşBets10 özel oran almak ıstıyorum
Promosyon kodu -kankammmm-Kankamm
PSG üst tabıkı adamlarda defans yokpsg arsenal üst mü fener baskete mi alcan metoş
Yenı kod gelmıs puhahaha@Mrlbra seviliyorsun
Bu kod 2k çevrimsiz kanka dene bakayım bi oluyo muYenı kod gelmıs puhahaha
Kod bıtık@Mrlbra seviliyorsun
Psg mükemmel zevkli top oynuyor ya bi şu mal 9 numaraları olmasaPSG üst tabıkı adamlarda defans yok
Aff link özelKod bıtık
Sen alıcanmıPsg mükemmel zevkli top oynuyor ya bi şu mal 9 numaraları olmasa