- 80,249
- 53,086
- 113
Eyvlallah kankaaamm metin gibi yazalim puahha@butragueno suvatım ZINK
Eyvlallah kankaaamm metin gibi yazalim puahha@butragueno suvatım ZINK
Metin çok tehlikeli kıyamet kopsa tüm canlılar ölür metin bi yolunu bulur yoluna bakarEyvlallah kankaaamm metin gibi yazalim puahha
Masai marada akşam savaşı puahjajaEyvlallah kankaaamm metin gibi yazalim puahha
Dogru puaha dunyanin en sinsi adami ama biz onu öyle seviyoruz puahaMetin çok tehlikeli kıyamet kopsa tüm canlılar ölür metin bi yolunu bulur yoluna bakar![]()
Ulan gerçekten öyle adam seni beni alır illegal bi yere götürür sonra 2 dk telefonla konuscam diye dışarı çıkar polise ihbar eder evine gider mışıl mışıl uyur çok rahat çok profesyonelDogru puaha dunyanin en sinsi adami ama biz onu öyle seviyoruz puaha
Ulan sınsı olsam menüde et olurdu her gün pılav hergün pılavDogru puaha dunyanin en sinsi adami ama biz onu öyle seviyoruz puaha
PuahhahaUlan gerçekten öyle adam seni beni alır illegal bi yere götürür sonra 2 dk telefonla konuscam diye dışarı çıkar polise ihbar eder evine gider mışıl mışıl uyur çok rahat çok profesyonel![]()
Eti bitirmissin diye yorumladim puahahUlan sınsı olsam menüde et olurdu her gün pılav hergün pılav
Suatı uyandırırım ama sende gel pesımden dıye puhahaUlan gerçekten öyle adam seni beni alır illegal bi yere götürür sonra 2 dk telefonla konuscam diye dışarı çıkar polise ihbar eder evine gider mışıl mışıl uyur çok rahat çok profesyonel![]()
En son kurbanda karsı komşu getırdıEti bitirmissin diye yorumladim puahah
3 çeşit lüksün lüksüUlan sınsı olsam menüde et olurdu her gün pılav hergün pılav
Kurban yaklasiyor yine hadi iyisin phahhaEn son kurbanda karsı komşu getırdı
Puauahah muhtemelen sana en son güvenen adamın failini hala arıyorlardır LPGDSKGKSDKGSSuatı uyandırırım ama sende gel pesımden dıye puhaha
@Barrios yoldaydı en son naptı acaba çok araba durmuştur yardım içinPuauahah muhtemelen sana en son güvenen adamın failini hala arıyorlardır LPGDSKGKSDKGS
3 kısı yıyoruz ulan 3 tabaktan3 çeşit lüksün lüksü
Buraya yazarken çorba bitmiş3 çeşit lüksün lüksü
Yol uzun ben yorgunum@Barrios yoldaydı en son naptı acaba çok araba durmuştur yardım için
Biz yemek gördük mü deve gibi hörgüçümüze depoluyoruz adam 3 çeşit yemek beğenmiyor3 kısı yıyoruz ulan 3 tabaktan
Akşam mısafırlıge gıdıyorum orda bayılmıs numarası yapıcam bşey yemedım dıcemBiz yemek gördük mü deve gibi hörgüçümüze depoluyoruz adam 3 çeşit yemek beğenmiyor