Anlamaz kardeşim anlamazErtesi sabah ödemen olsun bakalım sıkılır mısın yoksa yapar mısın
Anlamaz kardeşim anlamazErtesi sabah ödemen olsun bakalım sıkılır mısın yoksa yapar mısın
İmkansız olum 50-60 kupon kayıp sonuçlanırErtesi sabah ödemen olsun bakalım sıkılır mısın yoksa yapar mısın
Olm bu pzt bonusunun çevrimi böyle değildi ya 4-5 tur da bitmiyor muAnlamaz kardeşim anlamaz
Senlik bi soru geldide dostHoppppp
Zor o yaOlm bu pzt bonusunun çevrimi böyle değildi ya 4-5 tur da bitmiyor mu
Aynen anlamam amk deli etme adamı ben kşramı 17 gün geç ödedim kredi kartını 15 gün geç ödedim taksi param bitti yürüyerek gıttimAnlamaz kardeşim anlamaz
10 kat kanka 3 yatirsan 3 bnus alsan 6 k 10 kat 60 k cevrimOlm bu pzt bonusunun çevrimi böyle değildi ya 4-5 tur da bitmiyor mu
İşe kim taksiyle gidiyor bu ülkede beyaz ahahahaha lüks oAynen anlamam amk deli etme adamı ben kşramı 17 gün geç ödedim kredi kartını 15 gün geç ödedim taksi param bitti yürüyerek gıttim
1-1 veya daha mantıklı bi şey yok mu sporİmkansız olum 50-60 kupon kayıp sonuçlanır
Gece 4 te neyle gidimİşe kim taksiyle gidiyor bu ülkede beyaz ahahahaha lüks o
Çocuğun 10k üstü parasını 4 gündür belge diye bekletiyor atmış belgeleri şikayet edeceği yer varmı burayıVar var şuan anaparamo tekli oynadım diye 1.60 2 maç istiyor tüm anaparayı
Spora yok ki slota olur öyle bonuslar1-1 veya daha mantıklı bi şey yok mu spor
Şu an para yok bu arada ama elbet olur olmalı
Vardı da vermedik mi amk ne bagırıyon laleGece 4 te neyle gidim
Tabanvay 3kGece 4 te neyle gidim
Neyse elemanin maasin ödemiştin yarin geliyor ordan para hadi bakalimm 🤣Gece 4 te neyle gidim
SevmiyorumRüyabet
Bunun patron bunu öteler o para parça parça gelir 1K 1K ziyan olurNeyse elemanin maasin ödemiştin yarin eliyor ordan para hadi bakalimm 🤣