Sende 90k varsa dm den ss at daimona yazıcam direk banlasınKardeş benim paramı millete niye etıket ediyon?
Sende 90k varsa dm den ss at daimona yazıcam direk banlasınKardeş benim paramı millete niye etıket ediyon?
Sordular nerde yazdi diye bulamamislar yardimci oldum senin konun kaosmu ciksin 😁Kardeş benim paramı millete niye etıket ediyon?
Sen önce BJK maçına verdiğin sözü tutSende 90k varsa dm den ss at daimona yazıcam direk banlasın
Millet mi olduk kardeşimKardeş benim paramı millete niye etıket ediyon?
Evet millet ne demek benzer özellikleeri olan gruplar demek burda herkesin benzer özelliği yok muMillet mi olduk kardeşim
Hadi bekliyorumSen önce BJK maçına verdiğin sözü tut
90k olsa burda sana cevap bile vermem awHadi bekliyorum
Öyle olsunEvet millet ne demek benzer özellikleeri olan gruplar demek burda herkesin benzer özelliği yok mu
Benzer ozellik (parasız)Evet millet ne demek benzer özellikleeri olan gruplar demek burda herkesin benzer özelliği yok mu
KumarbazBenzer ozellik (parasız)
Rüyabet16k ya güzel bonus alabileceğim yer var mi
Hayalbet16k ya güzel bonus alabileceğim yer var mi
Qslan kardesim cumaya kadar 1000 napolyon varmi cuma sabah 08.45 de sende16k ya güzel bonus alabileceğim yer var mi
16k oynamaya değmez LA ben kayıp bonusu diye almıyorum onu16k ya güzel bonus alabileceğim yer var mi
Kesin öyledir16k oynamaya değmez LA ben kayıp bonusu diye almıyorum onu
Tümbbette %100 bonusu çevirmek için 50-60 tane kupon yapmak lazım insan sıkılırTümbet bu hafta %100 mü
Ertesi sabah ödemen olsun bakalım sıkılır mısın yoksa yapar mısınTümbbette %100 bonusu çevirmek için 50-60 tane kupon yapmak lazım insan sıkılır
@jakadal5252Tümbbette %100 bonusu çevirmek için 50-60 tane kupon yapmak lazım insan sıkılır