- 22,450
- 23,112
- 113
Ben sövsem birisi benim yerime ban yese olur mıLütfen bir mesaj için ban atmayın bi boşlayaım buraya öfkemi yalvarıyorum
Ben sövsem birisi benim yerime ban yese olur mıLütfen bir mesaj için ban atmayın bi boşlayaım buraya öfkemi yalvarıyorum
Tövbe estağfurullah baştan desene kayseriliyim diye ben de diyorum bu çocuk neden tehlikeliYok kayseri gitcem Mersin annemin memleketi
Tehlikeyi yaratan var eden bizizTövbe estağfurullah baştan desene kayseriliyim diye ben de diyorum bu çocuk neden tehlikeli
Kayseri’nin en bonkör adamıYok kayseri gitcem Mersin annemin memleketi
Kayseriliye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder alırken 2 satarken 10 demiş slqjjdnqhdneTehlikeyi yaratan var eden biziz
Ödemeyi yap hemen hesabı vereyim sövLütfen bir mesaj için ban atmayın bi boşlayaım buraya öfkemi yalvarıyorum
Bende veririm 7K süresiz ban kabul edilirÖdemeyi yap hemen hesabı vereyim söv
O Ticaret kafası için söylenmiş bişey olum hayatımda hiç Kayserili cimri birini tanımadım valla 50-60lı yılalrda nasıldı bilmemKayseriliye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder alırken 2 satarken 10 demiş slqjjdnqhdne
Ben yerimBen sövsem birisi benim yerime ban yese olur mı
Tamamen ticari kanka zehir gibilerO Ticaret kafası için söylenmiş bişey olum hayatımda hiç Kayserili cimri birini tanımadım valla 50-60lı yılalrda nasıldı bilmem
Ciddi dediysen evet doğru ama dalga geçyiysen araştır öyle konuşalımTamamen ticari kanka zehir gibiler
CiiddiCiddi dediysen evet doğru ama dalga geçyiysen araştır öyle konuşalım
Gs bodrumDaha önce böyle istatistik gördünüz mü 25 dakika ev sahibi13 isabetli şut 0 golEkli dosyayı görüntüle 776483
Niye gol olmadığını anlaDaha önce böyle istatistik gördünüz mü 25 dakika ev sahibi13 isabetli şut 0 golEkli dosyayı görüntüle 776483
Hatırlatma o maçı lütfenGs bodrum
2.5 üst!Hatırlatma o maçı lütfen
Barça celticDaha önce böyle istatistik gördünüz mü 25 dakika ev sahibi13 isabetli şut 0 golEkli dosyayı görüntüle 776483