- 8,580
- 10,817
- 113
Jackpot öyle bişey mi laNe bilim zor olması yani beklenmedik bi maç da gelir diye düşündüm
Jackpot öyle bişey mi laNe bilim zor olması yani beklenmedik bi maç da gelir diye düşündüm
Hayvan gibi cevrım var Barcelona yener mı ona basayım tek macMetin caz yapma ortalama 1 saate 20-30 k çekcen dağıtırsın burda adam başı 1k deriz ne büyük adammış bu vip esc metin dmskdk
Lan yok yok o maç şartmı final maçın bankosı mu olur rakibi finale kadar gelmiş düşünHayvan gibi cevrım var Barcelona yener mı ona basayım tek mac
10 senedir hiç düşmedi çok da hakim değilim aqJackpot öyle bişey mi la
Git aviator 1.01 yap mines oyna tek mayın yap 1 bas çek azıcık kafan olsa 50 kere bitirirdin çevrimiHayvan gibi cevrım var Barcelona yener mı ona basayım tek mac
Herhalde bende bu kupondan sonra vazgeçecem jackpot ayagına 1.30 1.40 tan cebime giren 200-300 ü çöp ediyom10 senedir hiç düşmedi çok da hakim değilim aq
Penaltıjackpot deneme adım 1 istikrarlıyım bu konuda kdjakd
Yol göster la adama açıklarını biliyosan detaylı gösterGit aviator 1.01 yap mines oyna tek mayın yap 1 bas çek azıcık kafan olsa 50 kere bitirirdin çevrimi![]()
Yazsın göstereyimYol göster la adama açıklarını biliyosan detaylı göster
Saate baktim maca daha 40 dk var ozamana kadar parayi oraya gommeye gerek yok diyip s..dim kanka kesene bereket 🤣Yerinde olsam hayatta oynamam o maça final maç kanka ne oynarsan tersi olabilir
İptal 😡Penaltı
Hıle hurda sevmıyemGit aviator 1.01 yap mines oyna tek mayın yap 1 bas çek azıcık kafan olsa 50 kere bitirirdin çevrimi![]()
PuhahahahHıle hurda sevmıyem
Gec kaldın ben bildirdimNeyse mesajı sildim yüzüme gülüp yönetime bildirir falan araya gitmeyim ejsjsjs
Tam gülücük atarken silindi ama gördüm 🤣🤣🤣🤣Neyse mesajı sildim yüzüme gülüp yönetime bildirir falan araya gitmeyim ejsjsjs
Çok iyiydi yazarken kahkaha attım sksjjdTam gülücük atarken silindi ama gördüm 🤣🤣🤣🤣
Kacirdik goremedikÇok iyiydi yazarken kahkaha attım sksjjd