- 8,565
- 10,764
- 113
Ah be dayımm😅Kacirdik goremedik
Ah be dayımm😅Kacirdik goremedik
Trabzon iyide dünya üzerinde altyapı dedin mi zirve barçadır çok zor işleriTrabzon orani 5 oran acaba Trabzon yenermi
200 attim öylesine gelirse 1k hiç yoktan iyidir kankaTrabzon iyide dünya üzerinde altyapı dedin mi zirve barçadır çok zor işleri
Aynen herkessssHerkes heee herkessssss
Sabahta sen herkese atmissin atam puhahaAynen herkessss
Ben ve sen hariç hocam puahhaSabahta sen herkese atmissin atam puhaha
Bu barca ilk yari cok gol yiyordu bence 0.5 ust al ts ilk yari gec o macaTrabzon iyide dünya üzerinde altyapı dedin mi zirve barçadır çok zor işleri
5 tl zirve bette özel alsaydın trabzona yine 1k yapıyo 195 tl cebinde kalırdı200 attim öylesine gelirse 1k hiç yoktan iyidir kanka
Olum bu adamdan bir beklentiniz olmasin paraya bogun ayiptir ben sakassina dedimBen ve sen hariç hocam puahha
Bende şakasına dedim ya ben dün kazandim zaten azda olsaOlum bu adamdan bir beklentiniz olmasin paraya bogun ayiptir ben sakassina dedim
Mat 0 puhaha 20 oran o turu gecer bahsi ama5 tl zirve bette özel alsaydın trabzona yine 1k yapıyo 195 tl cebinde kalırdı
Atam diger mesajimi okumadan gitme
Azda olsa diye yazmasan dmdeydim erhanimBende şakasına dedim ya ben dün kazandim zaten azda olsa
Onuda aldim kanka holiyide ts yenerse 2.5k oluyor toplam5 tl zirve bette özel alsaydın trabzona yine 1k yapıyo 195 tl cebinde kalırdı
Azıcık hocam puhhaaAzda olsa diye yazmasan dmdeydim erhanim
Çok zor ya inş gelir ama barça yok edicek gibi geliyo banaOnuda aldim kanka holiyide ts yenerse 2.5k oluyor toplam
La zirvde 20 oran maks 5 tl degilmiydi yetisemedik zaten de kapanmistiOnuda aldim kanka holiyide ts yenerse 2.5k oluyor toplam