- 12,525
- 12,736
- 113
Valla eni sonunda süresiz banlayatacam kendimi ama giderken de raporlayanin haysiyetiyle oynayıp gidecem. Ayıp valla ayipCidden düşmanın da haysiyetlisi lazım
Valla eni sonunda süresiz banlayatacam kendimi ama giderken de raporlayanin haysiyetiyle oynayıp gidecem. Ayıp valla ayipCidden düşmanın da haysiyetlisi lazım
Geldiğinde tekrar ban yemeyeceğini bilsek gider resmen yalvarırım yönetime kaldirabilirler mi banı diye ama ferdinin sağı solu belli olmuyor#ferdikadıogluozgurluk
2 gündür kımseyı raporlamıyorum kanka ben değilim ben kadar kötü bırı daha var pıyasada eleman sağlam raporluyorKesin metin raporluyor dicemde şimdi alakasız bence o gün seni banlatan kişi heralde
Aaa benide raporlamislar hatta cevap veremiyom puahhahaBiri yine raporladi beni blackjack konusunda niye ki adama rol yakışır dedim diye
Sıkıntı odur ki o gün beni raporlayan kişi zaten metin, gidip şahısa gel seni kayışlıyor burda demisKesin metin raporluyor dicemde şimdi alakasız bence o gün seni banlatan kişi heralde
Kim la dm den söyle tedbir alayim2 gündür kımseyı raporlamıyorum kanka ben değilim ben kadar kötü bırı daha var pıyasada eleman sağlam raporluyor
Adam 2 gündür raporlayamadı diye üzülüyor resmen ahahaha meto şakasına yazdım da raporlayan şuan burda yoksa senin hesaba mı girdi2 gündür kımseyı raporlamıyorum kanka ben değilim ben kadar kötü bırı daha var pıyasada eleman sağlam raporluyor
Evet dedim yaptıgımı saklamam ama daha raporlamadım kımseyıSıkıntı odur ki o gün beni raporlayan kişi zaten metin, gidip şahısa gel seni kayışlıyor burda demis
aga bende kaynamisim araya 😀😀😀😀Aaa benide raporlamislar hatta cevap veremiyom puahhaha
Biri bizi raporladımı nereden anlıyoruz la yönetim gelmediği sürece gfdgdfAaa benide raporlamislar hatta cevap veremiyom puahhaha
Sen ne yazdın ki laAaa benide raporlamislar hatta cevap veremiyom puahhaha
Metinle sen niye böylesiniz onuda anlamadım ne alaka yani raporSıkıntı odur ki o gün beni raporlayan kişi zaten metin, gidip şahısa gel seni kayışlıyor burda demis
Boşver. Her kimse sana söylemeye cesareti yok ve o yüzden raporluyor demek ki. Bı gün cesaret edip direkt yazarsa o zaman yaparsınValla eni sonunda süresiz banlayatacam kendimi ama giderken de raporlayanin haysiyetiyle oynayıp gidecem. Ayıp valla ayip
HocamYemedim kelimesi yapılan işi yapan özneyi belirtmiş dost ama cümlede nesne eksikliği yanlış anlaşılmalara yol açmış
Mesaj silinmisse ya da bir bildirim geliyor mesaj duzenlendi diyeBiri bizi raporladımı nereden anlıyoruz la yönetim gelmediği sürece gfdgdf
Ban yediğin zamn yada konudan yasaklaninca, tadına bakmak ister misin puhahahabBiri bizi raporladımı nereden anlıyoruz la yönetim gelmediği sürece gfdgdf
Kardeşim kitapta yazıyor kitapta bu konu dışına çıkmayınUlan bu beni raporlayan harbi artık ayıp ediyor
Kac rolcu secilecek puahhaSen ne yazdın ki la
Benden para işte deneyelımBiri bizi raporladımı nereden anlıyoruz la yönetim gelmediği sürece gfdgdf