- 1,576
- 823
- 113
olm onu bile raporladılar heKac rolcu secilecek puahha
olm onu bile raporladılar heKac rolcu secilecek puahha
Kalsın yavrum fdkhgfdBan yediğin zamn yada konudan yasaklaninca, tadına bakmak ister misin puhahahab
Dagitimlari dmden yapalim artik millet kuduruyor puahahLosersa düşman etmişsiniz milleti aw
Mobılbahıs hala eklemedı 1kKalsın yavrum fdkhgfd
Metin 1.500000₺ lazım verir misinBenden para işte deneyelım
Onlara ne aw 🤣 yok böyle bişeyDagitimlari dmden yapalim artik millet kuduruyor puahah
Efendim dost
Aynen makara oldugunu herkes bilir birde kimse bisey yazmaya cesaret edememis milletin sesi olduk kötü olduk puahhaolm onu bile raporladılar he
Bıçak sırtımızdan eksik olmuyor beyazKardeşim kitapta yazıyor kitapta bu konu dışına çıkmayın
Yapamaz atasına saygılıdorMetin 1.500000₺ lazım verir misin
Ferdının yanına alalım senıMetin 1.500000₺ lazım verir misin
Bende yazım biAynen makara oldugunu herkes bilir birde kimse bisey yazmaya cesaret edememis milletin sesi olduk kötü olduk puahha
Sonunda özgürlük senin olmadığın her yerFerdının yanına alalım senı
Puhajajan sen direk dalmişsin tebrik etseydin önce dikkat dağıtmak için puahhahaKac rolcu secilecek puahha
kanka biri bi kazancı buraya atıyorsa birilerine roll vb bisey yapmak için atar yoksa niye yapar ki bi insan a* 😀😀Aynen makara oldugunu herkes bilir birde kimse bisey yazmaya cesaret edememis milletin sesi olduk kötü olduk puahha
Basinda tebrikler vardi la puahah tarzim degil ama yazdim işte puahahPuhajajan sen direk dalmişsin tebrik etseydin önce dikkat dağıtmak için puahhaha
evet fark ettimMobılbahıs hala eklemedı 1k
Yok görsünler tadı orda zatenDagitimlari dmden yapalim artik millet kuduruyor puahah
Gözünü kan bürümüş senin puhahaha 😂Basinda tebrikler vardi la puahah tarzim degil ama yazdim işte puahah