- 18,515
- 16,838
- 113
Adam 500₺ verince araba parasından gidiyordu 10 kişi atmış model düştü akGecemi kaldı reis ezan okuyacak sabah namızını bekledim![]()
Adam 500₺ verince araba parasından gidiyordu 10 kişi atmış model düştü akGecemi kaldı reis ezan okuyacak sabah namızını bekledim![]()
Jadjsjjsjsk sanada kurabiyemİyi geceler tatlım
Metin bile tırtıkladı 🤣Adam 500₺ verince araba parasından gidiyordu 10 kişi atmış model düştü ak
Sen az daha getirsen 10k lık olurduAdam 500₺ verince araba parasından gidiyordu 10 kişi atmış model düştü ak
1.4 fire akar dicem o da akamaz gitti 2.5Adam 500₺ verince araba parasından gidiyordu 10 kişi atmış model düştü ak
İyi forumlar reis🧐Beyler kalp kirmayalim kısaltarak argo kullanmayalım
Para alışverişi Yasak
Renkli ve kalın yazı yasak reis tekrarlanmasın bu konu içinde 😅Beyler kalp kirmayalim kısaltarak argo kullanmayalım
Para alışverişi Yasak
Lan az önce cüzdanıma baktım bir ara metini görür gibi oldumMetin bile tırtıkladı 🤣
Yalvarırım uyuLan az önce cüzdanıma baktım bir ara metini görür gibi oldum![]()
UyudumYalvarırım uyu
Sen bitmişsin dost 50₺ kaju ne aqOlum bugün kaju almak istedim çocuğa dedim 50 TL lik ver çocuk bana abi 4-5 tane al ye boşu boşuna poşet kullanmayalım dedi olum bu ülke bitmiş aw
JdjdjjdjdjdOlum bugün kaju almak istedim çocuğa dedim 50 TL lik ver çocuk bana abi 4-5 tane al ye boşu boşuna poşet kullanmayalım dedi olum bu ülke bitmiş aw
Senin gibi bi adam 50 tl lik alıyorsa ölelimOlum bugün kaju almak istedim çocuğa dedim 50 TL lik ver çocuk bana abi 4-5 tane al ye boşu boşuna poşet kullanmayalım dedi olum bu ülke bitmiş aw
Ben bıldırmedım lan valla başka benden kötü bırı var aramızdaYalvarırım uyu
La yok alırım öyle maksat atıştırmalık hesabı severim öyle çocuk öyle diyince morelimi bozdu fakir zannetti galiba 1 k lik yap dedik novayiz lan biz puahahSen bitmişsin dost 50₺ kaju ne aq