- 18,515
- 16,838
- 113
Mavi uygulama ne ak ya bu ne olum bu istihbarat burada mı dönüyorMavi uygulama varsa yaz kanka dm den atayım![]()
Mavi uygulama ne ak ya bu ne olum bu istihbarat burada mı dönüyorMavi uygulama varsa yaz kanka dm den atayım![]()
Lanetlendik imkanı yok papaz Francisco dirilse atamaz buAslinda şunun 0.5 altina bir basabilsem şak diye gelir de pujajja
Sana 1 tablet penaltı yazdımLanetlendik imkanı yok papaz Francisco dirilse atamaz bu
Neyse gene iyi 2860x1.70 desek
Isin şakası bir yana nora bu promoda harbi para vermio. En az 35 defa denedim 1 kere 1k verdi gerisi hep 50-150 arasıLa fotoğrafı kesmeyi bilmiyor mu sanki
Tmm o zman tum parayla satin alma yap sweet1000 de 2000x alicanAdam 300 öder dedi 3k öder dese 3k öderdi hasbinallah
Sen bugün sıtelere çalışıyorsun gıbı görünüyorTmm o zman tum parayla satin alma yap sweet1000 de 2000x alican
47.5 ?Boston 2 per 48 gelirse zınk gelmezse uyku
Doeda+uykuBoston 2 per 48 gelirse zınk gelmezse uyku
Iyi geceler şimdidenBoston 2 per 48 gelirse zınk gelmezse uyku
Şahsen tepsiyi tutan hanfendiye saygisizlik diye algiladim zaten zarif biri tasiyamamis pujaha![]()
Aybüke Çangal on Instagram: "Enişte sen kız tarafısın kendine gel(düşen eniştem) 🤣 @soz_tepsisi_tasarim @marcel.beykoz #reklam"
139K likes, 486 comments - aybukeeyiim on April 27, 2025: "Enişte sen kız tarafısın kendine gel(düşen eniştem) 🤣 @soz_tepsisi_tasarim @marcel.beykoz #reklam".www.instagram.com
70 kişinin roll parası
Ekle kanka var instası 😅Şahsen tepsiyi tutan hanfendiye saygisizlik diye algiladim zaten zarif biri tasiyamamis pujaha