- 31,267
- 28,847
- 113
Beyaz dondurma yedimBısıklettten mı düştün la akşam ıyımısın
Beyaz dondurma yedimBısıklettten mı düştün la akşam ıyımısın
Hocam takim niye oynamiyor diyorlarIyi hedef şaşırtıyordu
Neyse ki paramız yok kafamız rahatBeyler size uyarım ay sonu diye bütün sağlayıcılar elektrikli süpürge misali çekiyorlar sakın yatırmayın gece gece 6klık oldum bir kere 100x ödemedi hem pragmatik oyunları Hemde hacksaw
Sabah gördün tabı canın çektiBeyaz dondurma yedim
Aralarında ki son maçta los angeles yine evinde oynuyo 45 + 1 de atmış ms 1-0 bitmiş sahneyi izle şimdiO zmn atamaz beyaz. Senin ölüm kalım maçında hep öldük
Fatih terim de bazen öyle sacmaliodu puhahahHocam takim niye oynamiyor diyorlar
Yok güneş dogudan dogar batidan batar kartallar yuksekten ucar pujaha
Hâlâ silmemis fotoyuSabah gördün tabı canın çekti
Bol şansÇevirip geliyorum
Akşam da bunla geldım puhahahHâlâ silmemis fotoyu
Ne verdiğini ss atar mısınÇevirip geliyorum
Meto gece gece başına mı vurdu parasızlık şejsjdİlla karısımı bılır kocasıda bılır neden karı tarafını sectın la puahha
Sorma dost az önce 100k iceri aldi ne yapicam bimmiyom demodaydik ama yinede cok koydu puahaBeyler size uyarım ay sonu diye bütün sağlayıcılar elektrikli süpürge misali çekiyorlar sakın yatırmayın gece gece 6klık oldum bir kere 100x ödemedi hem pragmatik oyunları Hemde hacksaw
Butrayı yakın takibe almışsınAkşam da bunla geldım puhahah
Yok la canım sıkkın aslında para arasam sımdı bulurum ama dost bulamam 🥲🥲Meto gece gece başına mı vurdu parasızlık şejsjd
Dost mühim değil para lazım bizeYok la canım sıkkın aslında para arasam sımdı bulurum ama dost bulamam 🥲🥲
Puajhahahaİlla karısımı bılır kocasıda bılır neden karı tarafını sectın la puahha