- 8,447
- 10,675
- 113
Tamam dost çok burda sen parayı bul gel bi koşuYok la canım sıkkın aslında para arasam sımdı bulurum ama dost bulamam 🥲🥲
Tamam dost çok burda sen parayı bul gel bi koşuYok la canım sıkkın aslında para arasam sımdı bulurum ama dost bulamam 🥲🥲
Para puşta lazım bıze dost lazım kankaDost mühim değil para lazım bize
Tmm kardesim bundan sonra tüm ödüllerine el koydum lakers 3 fark atara basicamPara puşta lazım bıze dost lazım kanka
Hayatta atamazAralarında ki son maçta los angeles yine evinde oynuyo 45 + 1 de atmış ms 1-0 bitmiş sahneyi izle şimdi
Dost ayağı göt ayağı metinim ben pust olmaya razıyım para lazımPara puşta lazım bıze dost lazım kanka
Senın canın sağolsun suatım sen ezTmm kardesim bundan sonra tüm ödüllerine el koydum lakers 3 fark atara basicam
51 lira kayıp bonusunu ilk yarı dep gol atara bastım 4.5 orandan. Hepsine öğretecem kumar nasıl oynanır gaddarHayatta atamaz
Boş ya bu noraoc@butragueno beyaz keşke 2-3k deseydin 360 ödedi foto büyük diyo yüklenmiyo
Neyse sana yakışıyo yalan 😅@butragueno beyaz keşke 2-3k deseydin 360 ödedi foto büyük diyo yüklenmiyo
Aslinda şunun 0.5 altina bir basabilsem şak diye gelir de pujajjaHayatta atamaz
La fotoğrafı kesmeyi bilmiyor mu sankiBoş ya bu noraoc
Mavi uygulama varsa yaz kanka dm den atayımNeyse sana yakışıyo yalan 😅
DjjsjsjsjanannananannsnsnannaAslinda şunun 0.5 altina bir basabilsem şak diye gelir de pujajja
Aldıysa işe gıtmezUmarım bu per çok atarlar 2. Çeyrek atamaz lar o zamam
Yalniz tahmin degil bilgiydi pujahah pragmatic fsler degerin yarisini falan veriyor genelde puajja@butragueno beyaz keşke 2-3k deseydin 360 ödedi foto büyük diyo yüklenmiyo