Sımdı jactpot ıcın yarın lıste çıkıcakjackpot deneme adım 1
Ödül attiklarimin içinde dedim ya düşmanımız bile soframizdan aç kalkamaz diye puhajanBugun odul attiarini cikarsak kimse kalmiyor la puahha
Bol şanslar dost
Bol şans bro
Ağabey intihar edicemÖdül attiklarimin içinde dedim ya düşmanımız bile soframizdan aç kalkamaz diye puhajan
Uyusana kardeşim 6 da içtima yok muBol şans bro
Hee o mu la yok atmaz bence zaten gordu modlarÖdül attiklarimin içinde dedim ya düşmanımız bile soframizdan aç kalkamaz diye puhajan
İçtima ya çıkmıyormuşUyusana kardeşim 6 da içtima yok mu
Gece devriye on başı kardesimUyusana kardeşim 6 da içtima yok mu
O la istihbarat sağlam 😂😂Hee o mu la yok atmaz bence zaten gordu modlar
Ferdi senmisinGece devriye on başı kardesim
Haydaa öyle huylari var ama şakasina takiliyor bence yav sizleO la istihbarat sağlam 😂😂
Öldüm de geldim kardeşim. Yarın ikindi belediyenin önünde teke tekFerdi senmisin
Kimden bahsediyorsunuz buranın derin istihbaratı benden sorulurO la istihbarat sağlam 😂😂
Yav hemşo böyle şaka mı olur ban uedik 2 günHaydaa öyle huylari var ama şakasina takiliyor bence yav sizle
Neyle risk alacam kanka 200 lira kasayla kswkjdBoyle olmuyor yigidim risk al puaja
Evet zaten yuksekle risk almaman gerekirNeyle risk alacam kanka 200 lira kasayla kswkjd
Modlara bıldırmedım lan muroya dedım gel seni kayıslıyolar cekırdek getır gelirken dedım 🤣🤣Hee o mu la yok atmaz bence zaten gordu modlar