- 8,898
- 10,996
- 113
@Erhan2121 a soralım erhan jokic 10.5 assist olur mu diyor barriosOyuncu bahsine karsiyim ama o cok kullaniyor wagner yada o atiyor zaten full denenebilir
@Erhan2121 a soralım erhan jokic 10.5 assist olur mu diyor barriosOyuncu bahsine karsiyim ama o cok kullaniyor wagner yada o atiyor zaten full denenebilir
İkisi arasında kaldım zaten orlandoda başka sayi atan yokOyuncu bahsine karsiyim ama o cok kullaniyor wagner yada o atiyor zaten full denenebilir
Erhan ilk yarı gol olur der geçer@Erhan2121 a soralım erhan jokic 10.5 assist olur mu diyor barrios
Vagner daha iyi atiyor dengeli ama digeri daha cok killaniyor en son maci izledigimde oyleydiİkisi arasında kaldım zaten orlandoda başka sayi atan yok
Metin ilk profil fotoğrafını kat artık yeterErhan ilk yarı gol olur der geçer
Hangısı la köprü altı mı puahhaMetin ilk profil fotoğrafını kat artık yeter
Ben deli olana oynayacam bancheroya 2 trip ve üstü isabet bulduğu maçlarda genellikle 30 u buluyorVagner daha iyi atiyor dengeli ama digeri daha cok killaniyor en son maci izledigimde oyleydi
EVET PDSAUFGUASDGUJSHangısı la köprü altı mı puahha
Hadi bakalim aynen ritim buldu mu atarBen deli olana oynayacam bancheroya 2 trip ve üstü isabet bulduğu maçlarda genellikle 30 u buluyor
Yokla fıyat atıyoo mıllet sıkıntı oluyo 🤣🤣EVET PDSAUFGUASDGUJS
IkonikHangısı la köprü altı mı puahha
Holi 250yi ağlayarak dörtlü kombine yaptık maç önü 3k verıyorVagner daha iyi atiyor dengeli ama digeri daha cok killaniyor en son maci izledigimde oyleydi
Sen de fiyatını söyle meto hayatı kısıtlama akışa bırak kendini gdsgsdgsYokla fıyat atıyoo mıllet sıkıntı oluyo 🤣🤣
Tekten yatti bileHoli 250yi ağlayarak dörtlü kombine yaptık maç önü 3k verıyor
4/3 loseHoli 250yi ağlayarak dörtlü kombine yaptık maç önü 3k verıyor
aynı anda yazdık aq kgsdfhgdfTekten yatti bile
11 asist oynasin 10 kalır büyük ihtimal@Erhan2121 a soralım erhan jokic 10.5 assist olur mu diyor barrios
oynadıgım hiçbir sitede haftalık kayıp bonusu yok 1xbet vbet holiganbet bu kadarHaftalık kayıp bonuslarini unutmayalım
Nemrut herifoynadıgım hiçbir sitede haftalık kayıp bonusu yok 1xbet vbet holiganbet bu kadarnormal kayıp bonusları bile yok