- 28,536
- 17,482
- 113
Eyvallah kankaSag salim gel
Eyvallah kankaSag salim gel
Puahah kardaşım ferdiyi bi ara iyi çarp üst üste koyalım 1 tane beraber PUAHAHAEnai parası
Yoh canımİngiltere gelirse anca
Yok millette ona borcum var sancak 160 tl borc verdim oda geri 250 atti ben fazla at v.s demedim ona mesajlar duruyor tuhaf cocuk bu ya.Sen kendini toparla boşver
Olum Ferdi’yi kim çarpabilir o gün gaza geldi 2x dağıttı borcu olanlara geri isterken yüzü olsun diye 😅Puahah kardaşım ferdiyi bi ara iyi çarp üst üste koyalım 1 tane beraber PUAHAHA
Ahahha bankadan kredi çekcem reisKes kurtul reis
Ben ve jaka Ferdi’ye göre 😅Olm ferdiye borcu olan mı var ben anlamadım
La mesajlarin ekranini atimmi inanan olur buna borcum var diyeBen ve jaka Ferdi’ye göre 😅
Ulan deli misin ciddiye almıyon dimiOlum Ferdi’yi kim çarpabilir o gün gaza geldi 2x dağıttı borcu olanlara geri isterken yüzü olsun diye 😅
harbi saçmaladın he olm keyfine bak inanmıyoruzda oladabilir bunda bişey yok bu senin kişisel sorunun olur kimseyi ilgilendirmez kankamLa mesajlarin ekranini atimmi inanan olur buna borcum var diye
ferdi bu gece 00.00 da gelecekmişOlm ferdiye borcu olan mı var ben anlamadım
Tekali mevzusu gibi mi yoksa adam 50 k atmış ona oda ödülü adama atınca onun hesabını yapıyordu o misal gibi mi 🤣Ben ve jaka Ferdi’ye göre 😅
Hemen hemen dkjsjsjsTekali mevzusu gibi mi yoksa adam 50 k atmış ona oda ödülü adama atınca onun hesabını yapıyordu o misal gibi mi 🤣
İngiltere 2 oldu iptal ettiTekali mevzusu gibi mi yoksa adam 50 k atmış ona oda ödülü adama atınca onun hesabını yapıyordu o misal gibi mi 🤣
Neyse hocam at adama 500 de egeyle bana borc versin