ben ne zaman vurmuşumda dağıtmadan kaybolmuşumBurda olmazsan anlayalım ki vurgun yapıldı mı 😀
ben ne zaman vurmuşumda dağıtmadan kaybolmuşumBurda olmazsan anlayalım ki vurgun yapıldı mı 😀
Mesela yaniNerde zınk etmedi![]()
Nasılda sevindim halbukiMesela yani
9 istede 1 tlde bana at bende alim🤣Holi özel oran açmış 8 ytl si olan atabilir mi 8 hesaptan alıcam
Ben koyamamGalatasaray maçı üst Schalke maçı üst -- Trabzon maçınıda sen bir şey koy
9 ytl lazım 9 hesap oldu9 istede 1 tlde bana at bende alim🤣
Var var galiba o da ayrica var eskiden vardi net biliyomda simdi garanti jackpot cikardilar iste pzt cuma aciklanan o kalkmismidir bilmiyom ama eskiden vardikardeşim bende 350k istiyorum anlık patlasın olmuyo mu
Trabzona güvenmiyorum ben bok gibi takım yenebilir ama güven vermiyoBen koyamam
Başka vwr o zamanTrabzona güvenmiyorum ben bok gibi takım yenebilir ama güven vermiyo
3k basacamTrabzona güvenmiyorum ben bok gibi takım yenebilir ama güven vermiyo
cuma cumartesi pazar oyununa pazartesi jackpot ödülü veriyorlar pazartesiden cumaya oynanılana cuma veriyorlar yazdı temsilciVar var galiba o da ayrica var eskiden vardi net biliyomda simdi garanti jackpot cikardilar iste pzt cuma aciklanan o kalkmismidir bilmiyom ama eskiden vardi
Gent maçınıda 1.5 üst koy işte 3 maça tamamla böylece3k basacam
Total miGent maçınıda 1.5 üst koy işte 3 maça tamamla böylece
evetTotal mi
1.5 zorunlu oran@Mrlbra Schalke üst Galatasaray üst Gent 1.5 üst
100 bastım yattımBu gelmez mi la 25 oran niye acmislar
Ekli dosyayı görüntüle 775334
Gent ve schalke 14.30 da baslıyo onları atlatırsak aksam açar gs maçını izleriz öyle düşündüm@Mrlbra Schalke üst Galatasaray üst Gent 1.5 üst