- 30,269
- 22,244
- 113
Abey abey dıye ortalıkta dolascak boşverFerdinin banı açında mutlu olalım özledik be ahaha af yasası gelsin artık
Abey abey dıye ortalıkta dolascak boşverFerdinin banı açında mutlu olalım özledik be ahaha af yasası gelsin artık
Kural kuraldır reis kırmızı kart geçerli (.)Ferdinin banı açında mutlu olalım özledik be ahaha af yasası gelsin artık
Hıc unutmam 5 gün ban attın reıs hıc ıtıraz etmedım anı yasadım 😀Kural kuraldır reis kırmızı kart geçerli (.)
İilk yarı total . 2.5 üst deseydik keşke deplasman 1-2 yapmışDayı 1-0 biter tüm dünya yatar gs mutlu okan mutlu arda mutlu yıldırım demirören mutlu tff mutlu 1-0 a herkes mutlu çözerler işi
İlk yarı 1.5 üst dicektim 1.45 beğenmezsin tarzın değil o oranlar evde tek kalemdiye ev dedim dep 2 atak 2 gol yaptı garipİilk yarı total . 2.5 üst deseydik keşke deplasman 1-2 yapmış
Elmasları bana sat50 elmas sonra 500 nakit elim ayağım titriyor
600 ateşlersen olur dostElmasları bana sat
Vay bee600 ateşlersen olur dost
Desene bir haftadır 6000 ateşledık kardeşim de yüzüme vur bu kadar mütevazi olma puhahaVay bee
1-3 olduİilk yarı total . 2.5 üst deseydik keşke deplasman 1-2 yapmış
Şaka gibi1-3 oldu![]()
🤯🤫Desene bir haftadır 6000 ateşledık kardeşim de yüzüme vur bu kadar mütevazi olma puhaha
Sen varken düşmana ihtiyacım yok şükür kardeşim 😀1-3 oldu![]()
Puahaha sana dedim maç önğ vereyim wjdjwSen varken düşmana ihtiyacım yok şükür kardeşim 😀
Senın hakan rol basarılı olmuş gıtte tebrik et puhahajSen varken düşmana ihtiyacım yok şükür kardeşim 😀
Bu kayıp bonususu idi zatenPuahaha sana dedim maç önğ vereyim wjdjw
Sıkmayın canınızı ya hallettik1-3 oldu![]()