- 8,447
- 10,675
- 113
Biliyom 400Bu kayıp bonususu idi zaten
Biliyom 400Bu kayıp bonususu idi zaten
ZINK mı? TIRT mı?Sıkmayın canınızı ya hallettik
Başka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sanaZINK mı? TIRT mı?
Tamam ben adana içi esc sitelerine giriyom vip çağırcak kadar atarsın dimiBaşka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sana
Adana’ya göre vip sayılırTamam ben adana içi esc sitelerine giriyom vip çağırcak kadar atarsın dimi
Şehirler arası ırkçılık sınıfçılık yapma dkwjjdjeAdana’ya göre vip sayılır
Bize niye zink yapmıyorsun ben dış kapının dış mandalımıyım biraderBaşka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sana
Bize niye yok kardeşimBaşka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sana
Bize niye yok diyelim tam olsunBaşka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sana
Bize niye varı geçtim norteye niye var 🤣Bize niye yok diyelim tam olsun
Bize niye yok kardeşimBaşka bi maç daha ekli yanında gelirse zınk sana
Kardeşim ben vazgeçtim allah razı olsun bi kitle yürüyüşlere başladı sayemde aq dksjdjBize niye yok kardeşim
Kanka konuda suat northe zait var suata attın, zait senin elemandı northe kaldıBize niye varı geçtim norteye niye var 🤣
Nortre idam edilsinBize niye varı geçtim norteye niye var 🤣
Kardesim millete ozel aldiricam diye parayi attim holiye 1 kat ceivirip cekerim dedim rulette yedik suata atmadi say puahahaKanka konuda suat northe zait var suata attın, zait senin elemandı northe kaldı
Tek yumrukla ölmek istemiyorsan sus Ferdi ye bir mesaja bakarNortre idam edilsin
Ahahhaa ferdiiiTek yumrukla ölmek istemiyorsan sus Ferdi ye bir mesaja bakar
Kardesim konuda tartisma istemiyoruz 2 gun uzaklastirilddinTek yumrukla ölmek istemiyorsan sus Ferdi ye bir mesaja bakar
Zait gddrKanka konuda suat northe zait var suata attın, zait senin elemandı northe kaldı