- 80,244
- 53,079
- 113
Babandir boş git baska yerde tamamla mesajini bir dhaa yazarsanda yonetime bildiricemBeyler ysnlış anlamayın burda 1 boş adam var kendini biliyor
Babandir boş git baska yerde tamamla mesajini bir dhaa yazarsanda yonetime bildiricemBeyler ysnlış anlamayın burda 1 boş adam var kendini biliyor
Boşver raporlayan erkek liğini sorgulasınO umrumda değil burdan biri raporladi ve kim olduğunuda biliyorum mesele o diğer şahıs umrumda degil
Olum uza lan yoksa ailevi değerlerin yok olacakBeyler ysnlış anlamayın burda 1 boş adam var kendini biliyor
Kardeş sen niye hemen atlıyon sana demedim sakin olBabandir boş git baska yerde tamamla mesajini bir dhaa yazarsanda yonetime bildiricem
Okey kralKanka burdaki 1 kişiye laf atsan 10 kişi sana atar burası teşkilat bence güzel güzel konuşalım
Kardeşim sen neyi uzatıyorsun sana insanca git diyorlar işte uzatma çık gitBeyler ysnlış anlamayın burda 1 boş adam var kendini biliyor
iy 1 tane korner alamadı rezil heriflerBakın gaziantep biraz destek verse yakalayacağım kupona bak ne denir bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 774992
Tmm kral sen iyisin belli iyi aksamlarKardeşim sen neyi uzatıyorsun sana insanca git diyorlar işte uzatma çık git
Ben sana dedim uzar misin artik mesaj tamamlamak icin herkesi alintilama hadi kardesimKardeş sen niye hemen atlıyon sana demedim sakin ol
Fener maçı bitti mi kaç korner olduBakın gaziantep biraz destek verse yakalayacağım kupona bak ne denir bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 774992
Olum uza lan yoksa ailevi değerlerin yok olacak
3 oldu iade cepteFener maçı bitti mi kaç korner oldu
Benim bu zamana kadar raporıladığım total 3 kişi var 😅 multiler hariçBoşver raporlayan erkek liğini sorgulasın
KazandıkEintracht Frankfurt
RB Leipzig
3 üst olmaz mı
Aha 4 0 easy3 oldu iade cepte
Gittim aston maçından patladım yavAha 4 0 easy
1-8 korner işteFener maçı bitti mi kaç korner oldu
La sen misin gado sen ve o niye ban yedinizO umrumda değil burdan biri raporladi ve kim olduğunuda biliyorum mesele o diğer şahıs umrumda degil