- 22,435
- 23,079
- 113
Ferdi bana öyle davranamaz o değilFerdi ihtimali günler geçtikçe azalıyor geri dönüşü olmayacak bi yola girmiş Ömür boyu idam banı yemiş
Ferdi bana öyle davranamaz o değilFerdi ihtimali günler geçtikçe azalıyor geri dönüşü olmayacak bi yola girmiş Ömür boyu idam banı yemiş
Reşat onun ismi la o değilbarrios olabilir urfalı sensen ses ver senin isminde ömer faruktu galiba ibanda öyle yazıyodu![]()
Reşat obarrios olabilir urfalı sensen ses ver senin isminde ömer faruktu galiba ibanda öyle yazıyodu![]()
Neyse iyi akşamlarFerdi ihtimali günler geçtikçe azalıyor geri dönüşü olmayacak bi yola girmiş Ömür boyu idam banı yemiş
Ne zaman dedi la mssajlarında gözükmedi donsuz derken seni bu arada donsuz mu gördüKardeşim ben mi şizofrenim isim mi benziyor
yalandan atıyorum barrios buradaysa kendini ifşalasın diye gfdkhfd özledik gardaşımızıReşat onun ismi la o değil
ByeNeyse iyi akşamlar
O küfür eden adam bu konuda değil o yüzden beni İlgilendirmez sohbetim olan birisi de değil konu kapandı zor açtırdım haberin var muİspiyoncu ekekten donmelerede aynı tepkiyi ver kardeşim
OlurEintracht Frankfurt
RB Leipzig
3 üst olmaz mı
Zaten değil o olsa illa bi 1v1 teklif ederdi bişey yapardı açık veriridiFerdi bana öyle davranamaz o değil
Evetyalandan atıyorum barrios buradaysa kendini ifşalasın diye gfdkhfd özledik gardaşımızı
Ya ne adamsınız😄😄Ne zaman dedi la mssajlarında gözükmedi donsuz derken seni bu arada donsuz mu gördü
Görevi tejkijeye giriyor kaç diyecem adamın adını ifşa etmeyin diyeReşat o
İyi akşamlar dostum boşver burdakiler tehlikeli kişiler girme sen hadi bolşansNeyse iyi akşamlar
Dogru söylüyor bak zeki adamZaten değil o olsa illa bi 1v1 teklif ederdi bişey yapardı açık veriridi
Kupon gelirse sana sigara parası atayım dedim ona konuya ayak bastı parası diye öğlen 3 gibi o zaman dedi 🤣Ne zaman dedi la mssajlarında gözükmedi donsuz derken seni bu arada donsuz mu gördü
İban atıyorumSalih biraz daha dm bakmamaya devam edersen 5 gün sonraki haklarından feragat edeceksih
Belli oluyo iyi aksamlar diyorum adam bana bulaşiyirİyi akşamlar dostum boşver burdakiler tehlikeli kişiler girme sen hadi bolşans