Ouahhahahao değil ama o
Ouahhahahao değil ama o
İlk kez kapanmıyor bu konu bı kez de benim yüzümden kapanmış çok mu gördünüzO küfür eden adam bu konuda değil o yüzden beni İlgilendirmez sohbetim olan birisi de değil konu kapandı zor açtırdım haberin var mu
Oynayanlara tebrikler biz oynamadikOnu bekleyecegine samsun maci 3.5
Bak sen ayıp ömer iyi çoçuktuKupon gelirse sana sigara parası atayım dedim ona konuya ayak bastı parası diye öğlen 3 gibi o zaman dedi 🤣
Anlamaman için kalas olman lasım bir saattir onunla ne konuş yorum ben görmiyor musun
İptalOynayanlara tebrikler biz oynamadik
Iptal puahhaaOynayanlara tebrikler biz oynamadik
Niye takip ettin ki simdi puahhaa
Yoo banane onunla yazıştıklarından ben bana yazanlara bakıyorum sadece gfdslgfd herkesin yazışmasını okucaksak gün bitmezAnlamaman için kalas olman lasım bir saattir onunla ne konuş yorum ben görmiyor musun
Mesele küfür etmen açık açık sonucu bile bile o konuştugun adamın bizle bir ilgisi yok karaktersizae boşver kendi ayıbı olsunİlk kez kapanmıyor bu konu bı kez de benim yüzümden kapanmış çok mu gördünüz
fenere bakayım dedim orda 1-2 yazıyodu ondan dikkatimi çektiNiye takip ettin ki simdi puahhaa
Kendini biliyosan sorun yokBeyler ysnlış anlamayın burda 1 boş adam var kendini biliyor
Fb 3 1 bityifenere bakayım dedim orda 1-2 yazıyodu ondan dikkatimi çekti
Kral sana demedimKendini biliyosan sorun yok
Kim o 😄Biz maçtan gol bekliyoruz adam sahanın ortasına oturmuş yemek yiyo delirmek üzereyim
O umrumda değil burdan biri raporladi ve kim olduğunuda biliyorum mesele o diğer şahıs umrumda degilMesele küfür etmen açık açık sonucu bile bile o konuştugun adamın bizle bir ilgisi yok karaktersizae boşver kendi ayıbı olsun
Kanka burdaki 1 kişiye laf atsan 10 kişi sana atar burası teşkilat bence güzel güzel konuşalımKral sana demedim