- 12,424
- 12,439
- 113
Geçmiş olsun senin için üzüldüm ama o karakter yoksunu ölü yiyici Muro için çok sevindim avcunu yaladı ac köpekSans yok adam roll de dep eksi 2.5 oynadi 20 20 btti gelse 1 k atcakti gitti ulan ya
Geçmiş olsun senin için üzüldüm ama o karakter yoksunu ölü yiyici Muro için çok sevindim avcunu yaladı ac köpekSans yok adam roll de dep eksi 2.5 oynadi 20 20 btti gelse 1 k atcakti gitti ulan ya
Hangi muroGeçmiş olsun senin için üzüldüm ama o karakter yoksunu ölü yiyici Muro için çok sevindim avcunu yaladı ac köpek
Ben tanmyom kral onu valla gelseydi 6 k dagtcam dedi adam beni seçmişti aans yok gittiGeçmiş olsun senin için üzüldüm ama o karakter yoksunu ölü yiyici Muro için çok sevindim avcunu yaladı ac köpek
Kupon gelmeden dağıtılacak kişileri seçilmiş kuponun geldiğini görmedim dahaBen tanmyom kral onu valla gelseydi 6 k dagtcam dedi adam beni seçmişti aans yok gitti
2 adimdi kanka ilki geldi kaaa 8 k oldu 8 i basti gelmedi napalimKupon gelmeden dağıtılacak kişileri seçilmiş kuponun geldiğini görmedim daha
Niye sevmion onu1898 olan yavsak olan
Newcastle kesin üst olacak ya dep ya ev atacak da West ham gelmezKupon gelmeden dağıtılacak kişileri seçilmiş kuponun geldiğini görmedim daha
Valla buluyon parayı reisTff3. Lige 11 mac yazdim 100 liraya 4 k veryor sebat maci tek golden gitti
7 mac almanya yaptim karisik tek golden gitti bugun ne boyle ya
1-2Newcastle kesin üst olacak ya dep ya ev atacak da West ham gelmez
Oynarken buraya yazsan getiririz kuponu da yatınca yazion dostTff3. Lige 11 mac yazdim 100 liraya 4 k veryor sebat maci tek golden gitti
7 mac almanya yaptim karisik tek golden gitti bugun ne boyle ya
Hâlâ aynı fikirdeyim
New attı maalesef 😅Hâlâ aynı fikirdeyim
Kanka buraso buyuk donuyor ya ondan 100 lira hayali kpon 11 macin hangisjji takip etcezOynarken buraya yazsan getiririz kuponu da yatınca yazion dost
Eyvallah
Sağol reis
Sende Loser’s kuralları yaz başa sabitle 😅Eyvallah