- 22,435
- 23,079
- 113
İnsanların yaşına uygun değil ilkokul çocugu gibi davranıyor şaka gibiSende Loser’s kuralları yaz başa sabitle 😅
İnsanların yaşına uygun değil ilkokul çocugu gibi davranıyor şaka gibiSende Loser’s kuralları yaz başa sabitle 😅
Eyvallah reis
GelirFenerin 2 golüne 1k bastım ayrı maçlar geldi tek bu kaldı Allah belasını versin ya
Fenerbahçe hangisi kardeşim kırmızı formalı olanlar mıFenerin 2 golüne 1k bastım ayrı maçlar geldi tek bu kaldı Allah belasını versin ya
Neyse yorum yapmıcam ama ayıp ikisi içindeİnsanların yaşına uygun değil ilkokul çocugu gibi davranıyor şaka gibi
Bakwana kral paramz yoktu gelene bakFenerbahçe hangisi kardeşim kırmızı formalı olanlar mı
Kardeşim günde 16 kuponu ben bile oynamıykrum puahajBakwana kral paramz yoktu gelene bak
16 kupon yapmışsın kanka elbet paran olmaz jsjsjsjBakwana kral paramz yoktu gelene bak
Sen balinasin yani buyuk yatirimci ben 10 20 30 tl basyorum mecburen 200 yatirip 20 liradan 10 kpon 🤣🤣Kardeşim günde 16 kuponu ben bile oynamıykrum puahaj
La 16 kponda tutarlari ne 20 30 tl16 kupon yapmışsın kanka elbet paran olmaz jsjsjsj
Sergen yalçınun bi sözü vardı almanlar adamıŞu rasta vechta maçını 77 yapın nolursunuz
Hallediyim güzel hatrın ıcınŞu rasta vechta maçını 77 yapın nolursunuz
Kısmet🤷🏽♂️Sergen yalçınun bi sözü vardı almanlar adamı