- 18,515
- 16,838
- 113
İsmi Mertcan olan Urfalı mı olur akHe sende mi sapsap
İsmi Mertcan olan Urfalı mı olur akHe sende mi sapsap
Yok eskiden yakın bi dostum vardı siverekli soyadın küçükçay mı 🤣He sende mi sapsap
Haa o bakımdan dedin. Dogru sinifta 2 tane bjkliydik hocam gerisi gs puahahHocam GSnin 30 milyon taraftarinin 20si bizim oralardan puhaha
Vay be Sergen hocam da Urfalı imiş. Kaldı ege. Ege de oralı bence ayak yapio bize hocamurfayi mi tutucaktik birde puahhaha
Bilader 50 kere dedik isim yazmayın beyaz🤣İsmi Mertcan olan Urfalı mı olur ak
Mertcan diye Siverekli mi olur puahhahaHe sende mi sapsap
Yok la ibani öttürmedik mi hic senin puahahYok eskiden yakın bi dostum vardı siverekli soyadın küçükçay mı 🤣
NooooYok la ibani öttürmedik mi hic senin puahah
Hasbinallah reşatMertcan diye Siverekli mi olur puahhaha
Ağabey ben ferdi değilim hüngür hüngür ağlarımYaş 45 gösteriyor kesin amcası falan
Bencede hocam tam urfali ismi ege puahhaVay be Sergen hocam da Urfalı imiş. Kaldı ege. Ege de oralı bence ayak yapio bize hocam
Sergen hocamın soyadı çok iyi. Yeşilyaprak
Sapsap da mı siverekliBencede hocam tam urfali ismi ege puahha
500 kere söyledik ismimi ifşa etmeyin görevim tehlikeye giriyor diyeHasbinallah reşat
Evet siverek hatta meydanda çınarın altında butra ile oturduk bahçeşehir maçını izliyoruzSapsap da mı siverekli
Hocam soyadimizi sadece sadece para atana veriyoz yapma puajaSergen hocamın soyadı çok iyi. Yeşilyaprak
Mertcan diye siverekli mi olur beyaz. Ismin merdan falan olmasınEvet siverek hatta meydanda çınarın altında butra ile oturduk bahçeşehir maçını izliyoruz
Yok lan ne sivereği puhahahahahMertcan diye siverekli mi olur beyaz. Ismin merdan falan olmasın