- 28,556
- 17,580
- 113
Yaş 45 gösteriyor kesin amcası falan
Yaş 45 gösteriyor kesin amcası falan
Biz de borc masaya dökülür,herkes ihtiyaci kadar ister500 de istemiyo 1K yazmış delirtecek bu adam beni
Şunun bi tık versiyonunu ferdicim başkan a yapsa mesela idam kararı verilirdi ölene kadar ban cezasıAcil 1k Lazim daimonim
Mutlu olacaksan banlasınlar dodoŞunun bi tık versiyonunu ferdicim başkan a yapsa mesela idam kararı verilirdi ölene kadar ban cezası
Yok be la ferdicimi andık ban yedi ya ha banlanmak istiyorsan gidip hüngür hüngür ağlarım şu köşedeMutlu olacaksan banlasınlar dodo
Diğeri de 90+5 de geldi geçmiş olsunKansız chelseaEkli dosyayı görüntüle 774794
ChivasRegal : biz regl olduk heraldeBUGÜN GÜNLERDEN RED LABEL
Soğuk olarak sadece bu vardı birde evde soğutmakla uğraşamam 🤣ChivasRegal : biz regl olduk heralde
250tl mi yakıştıramadımKansız chelseaEkli dosyayı görüntüle 774794
ChivasReqal alındı oda için için ağlıyor şuan Migrosta soğuk soğuk bekliyo seni bi koşu gidip gönlünü al ordanda ferdiye uğra 1v1 at gelSoğuk olarak sadece bu vardı birde evde soğutmakla uğraşamam 🤣
Vbette kayıp bonusu yok muHadi kızım bilge geliyo saatimiz yavaş yavaş
Sonraki gun 13.00 da frebet eklenyor kayipVbette kayıp bonusu yok mu
Benim işi unutmadın değil kankaİpden bakarlar ona
Mi yi unutmuşsun kanka onuda ekle gözünü seveyim okurken zoruma gidiyor o Mi yide ekleBenim işi unutmadın değil kanka
Unuttu ben aldım maalesef gaddarBenim işi unutmadın değil kanka
Ftn tarafından talep etVbette kayıp bonusu yok mu
Benim unutmak gibi bir huyum yoktur kanka, bu da benim lanetim herşeyi hatırlarım. Bilerek eksik yazdım😂Mi yi unutmuşsun kanka onuda ekle gözünü seveyim okurken zoruma gidiyor o Mi yide ekle