- 47,484
- 26,178
- 113
Ben ekleyim hemen bak izle şimdiBenim unutmak gibi bir huyum yoktur kanka, bu da benim lanetim herşeyi hatırlarım. Bilerek eksik yazdım😂
Ben ekleyim hemen bak izle şimdiBenim unutmak gibi bir huyum yoktur kanka, bu da benim lanetim herşeyi hatırlarım. Bilerek eksik yazdım😂
Bak oldu bileBenim işi unutmadın değil mi kanka
Puhahahaha keşke hayatımızda ki eksikleri hep bu kadar kolay tamamlayabilseydik 😂😂Bak oldu bile
Onlara malesef bi çözümümüz yok buna da bi için için ağlamak iyi gider aslındaPuhahahaha keşke hayatımızda ki eksikleri hep bu kadar kolay tamamlayabilseydik 😂😂
Biz Urfa'da soru eki kullanmayı bırakalı 37 yıl oldu haberin olsun joeMi yi unutmuşsun kanka onuda ekle gözünü seveyim okurken zoruma gidiyor o Mi yide ekle
Sen öyle yap ben hüngür hüngürcüyümOnlara malesef bi çözümümüz yok buna da bi için için ağlamak iyi gider aslında
Hocam sen suruçlu musun şimdiBiz Urfa'da soru eki kullanmayı bırakalı 37 yıl oldu haberin olsun joe
Çığ mı Çağ mı atlamak buBiz Urfa'da soru eki kullanmayı bırakalı 37 yıl oldu haberin olsun joe
Evet hocamHocam sen suruçlu musun şimdi
Çığlık atma taraftariyim daha çokÇığ mı Çağ mı atlamak bu
Bende siverek hocam iyi kacmissin polonyaya oradan puahhaEvet hocam
Beşiktaşlı Urfalı mı olur hocam yeme bizi şimdi puhahahBende siverek hocam iyi kacmissin polonyaya oradan puahha
urfayi mi tutucaktik birde puahhahaBeşiktaşlı Urfalı mı olur hocam yeme bizi şimdi puhahah
DeğildirBahçeşehir adam mıdır
Siverek miBende siverek hocam iyi kacmissin polonyaya oradan puahha
Bir gün iyi vurursam ama çok çok iyi vurursam Polonya uçağına bir bilet benden sanaBende siverek hocam iyi kacmissin polonyaya oradan puahha
Hocam GSnin 30 milyon taraftarinin 20si bizim oralardan puhahaurfayi mi tutucaktik birde puahhaha
He sende mi sapsapSiverek mi