- 22,435
- 23,079
- 113
2175. Sayfaya özel konuda herkesten 1000₺ alcam bilginize
1000 lira sana kurban olsun iban atyorum konudakilere ben toplayip atarim2175. Sayfaya özel konuda herkesten 1000₺ alcam bilginize
İyi olur tek seferde gelmesi sağol1000 lira sana kurban olsun iban atyorum konudakilere ben toplayip atarim
Neden cevap vermiyorsun sebep ?2175. Sayfaya özel konuda herkesten 1000₺ alcam bilginize
NeyeNeden cevap vermiyorsun sebep ?
Onkonuyı boşuna takip etme ondan zırnık alamaz kimsebi 1000 mesaj olamadık![]()
Wp sessizde kardeşim bakmıyorum oraya hergün bunun açıklamasını yapıyorum bekle
ZırnıkOnkonuyı boşuna takip etme ondan zırnık alamaz kimse
RezillikWp sessizde kardeşim bakmıyorum oraya hergün bunun açıklamasını yapıyorum bekle
Gene ne boklar yedinBen kendime dava açacam bir insan kendine bu kadar yanlış yapamaz
amaç takıpten çok mesajOnkonuyı boşuna takip etme ondan zırnık alamaz kimse
Patron çalışanın maaşınu verememiş kadınjn maaşını ben verdim haftaiçi ödeme gelince patron bana verecekGene ne boklar yedin
koca yürekli salıhPatron çalışanın maaşınu verememiş kadınjn maaşını ben verdim haftaiçi ödeme gelince patron bana verecek
Avel herhalde sizin patronPatron çalışanın maaşınu verememiş kadınjn maaşını ben verdim haftaiçi ödeme gelince patron bana verecek
Domates yemis biri varFerdi hariç önerebileceginiz loser's içi pasif var mı?
Bende maaş alamadım bu ay benim kini de ver sen alırsın sağlık bakanlığındanPatron çalışanın maaşınu verememiş kadınjn maaşını ben verdim haftaiçi ödeme gelince patron bana verecek