- 22,435
- 23,079
- 113
Çocuklar duymasın hüseyinOhooo onun üstüne apodan 600 daha alip kaybettik shshxhsh
Çocuklar duymasın hüseyinOhooo onun üstüne apodan 600 daha alip kaybettik shshxhsh
Hee incindi adam ama icinde kotuluk yok adamin yanls anlasildiYol vermedim dostu olarak uyardım millet yanliş anlıyordu sürekli kendi beni yanliş anladı
Dmden özür diledim ben kimsenin kalbini kırmam kolay kolay metin hariçHee incindi adam ama icinde kotuluk yok adamin yanls anlasildi
Dur la yazıp senı kotuleyeyım roll actırsın puhahahYol vermedim dostu olarak uyardım millet yanliş anlıyordu sürekli kendi beni yanliş anladı
70 ganyan yakaladim ama 10tl basmistim. Sirali ikili yakaladim inanilmaz oran tek ayaktaÇocuklar duymasın hüseyin
Kasa 0 şuanatam adeielide united genç west torrent maçı var dk 3 iy 1.5 bankoyum diyor
O gün milletin parasınıda yaktın altılı deme70 ganyan yakaladim ama 10tl basmistim. Sirali ikili yakaladim inanilmaz oran tek ayakta
Benim 80 ni deseydin cocuk 90 dk takip etti diye hahaha ulan ya 🤣🤣Dmden özür diledim ben kimsenin kalbini kırmam kolay kolay metin hariç
O gun ne la aksam iste 300mlborya 400 ben 600apoO gün milletin parasınıda yaktın altılı deme
150₺ mrlbra borçlandık durduk yereO gun ne la aksam iste 300mlborya 400 ben 600apo
el sıralıysa rest yoksa pas babaAksama poker var jojo bi hiz anlamyoz bu isten
Gerçi sen ortağız diye kandırmıstın di mi 😅150₺ mrlbra borçlandık durduk yere
Puajahahahaha BJK 4-6 desek zengindikO gun ne la aksam iste 300mlborya 400 ben 600apo
Halil sus ve tabağına odaklan kardeşimel sıralıysa rest yoksa pas baba
50 k vermiş altılı o daracık programda delı para bıde dragon flame geldı kaleO gun ne la aksam iste 300mlborya 400 ben 600apo
150 sen 150 @butragueno at yarışı yüzünden borçlusunuz150₺ mrlbra borçlandık durduk yere