- 30,367
- 22,286
- 113
Küçümseyecek bşey demedım la dedeye gıdıyom dedım uzay boşluğu gıbı yuttuKardeşim kupona 2.5 bastım 4500 aldım 1750 dağıttım siz 200er ben 250₺ kazanmış oldum o kupon dan daha napim küçümsemeyin 🤣
Küçümseyecek bşey demedım la dedeye gıdıyom dedım uzay boşluğu gıbı yuttuKardeşim kupona 2.5 bastım 4500 aldım 1750 dağıttım siz 200er ben 250₺ kazanmış oldum o kupon dan daha napim küçümsemeyin 🤣
Selam ya
Zaten zamanında uzmanlar kara deliğin adını pragmatik koyacakmış telif olur diye koymamışlarKüçümseyecek bşey demedım la dedeye gıdıyom dedım uzay boşluğu gıbı yuttu
Metinim malum partili oldugun o kadar belliki kahvalti yapmak luks geliyor sana puahhaa aynen her evde buzdolabida var süperizKahvaltısını yaptı keyfı yerinde
Siyaset yasak dostMetinim malum partili oldugun o kadar belliki kahvalti yapmak luks geliyor sana puahhaa aynen her evde buzdolabida var süperiz
@Daimon suatimi banlar misinSiyaset yasak dost
Hanımcık kazanacak kardeşimGaddara halı yıkatan hayat bize ne yapmaz miskin miskin ağladık
Kanka ben partı tutmuyorum kahvaltı yaşam gereksımını ama buzdolabı bır tık lüks geldıMetinim malum partili oldugun o kadar belliki kahvalti yapmak luks geliyor sana puahhaa aynen her evde buzdolabida var süperiz
Olum admin etiketlemeyin 🤣 gerilmeyekim güzel cumartesi sabahı@Daimon suatimi banlar misin
500 atarsan etiketlememOlum admin etiketlemeyin 🤣 gerilmeyekim güzel cumartesi sabahı
No frost ise lüks kankaKanka ben partı tutmuyorum kahvaltı yaşam gereksımını ama buzdolabı bır tık lüks geldı
Para talebi yasak dost500 atarsan etiketlemem
Talep degil teklifPara talebi yasak dost
PuahajahTalep degil teklif
Dun doktora yol verdin olan bize oldu hahahahaPara talebi yasak dost
Para talebi yasak dost
Atlar noldu dün unuttum onu benTalep degil teklif
Yol vermedim dostu olarak uyardım millet yanliş anlıyordu sürekli kendi beni yanliş anladıDun doktora yol verdin olan bize oldu hahahaha
Ohooo onun üstüne apodan 600 daha alip kaybettik shshxhshAtlar noldu dün unuttum onu ben