- 22,435
- 23,079
- 113
İstersen konusuna çökeriz kardeşim para vermeden bu coğrafyada normal böyle çökme işleriYok kalsin themachine idam edilsin
İstersen konusuna çökeriz kardeşim para vermeden bu coğrafyada normal böyle çökme işleriYok kalsin themachine idam edilsin
Ayrıca hesabında para varken uyuyan erkek 🌈
Efkal aramızda mıYok biz terim efka roll yapıyorduk hata kaza bize tutuldu onun para da sıfırlandı 😅
Neden kiYok kalsin themachine idam edilsin
Sanmam belli ederdi o kendiniEfkal aramızda mı
Dün 8 de randevum vardı 7 de 1 saatliğine uyuyım dedim bi kalktım saat gece 3 olmuş bir sürü arama mesaj bende sabah mesaj attım Tel evde kalmış hastanedeydim dedimAyrıca hesabında para varken uyuyan erkek 🌈
Bizim hesapta hep para var o zaman uykusuzluktan ölelim 🤣Ayrıca hesabında para varken uyuyan erkek 🌈
Gerçekten yalan işi sana göre değilDün 8 de randevum vardı 7 de 1 saatliğine uyuyım dedim bi kalktım saat gece 3 olmuş bir sürü arama mesaj bende sabah mesaj attım Tel evde kalmış hastanedeydim dedim
Usta'nın yalanları degısık bşey bulun artık fırıncılarDün 8 de randevum vardı 7 de 1 saatliğine uyuyım dedim bi kalktım saat gece 3 olmuş bir sürü arama mesaj bende sabah mesaj attım Tel evde kalmış hastanedeydim dedim
Kardeşim indir şu götü yalvarırım 😅Bizim hesapta hep para var o zaman uykusuzluktan ölelim 🤣
Kim le yeni biri degildir umarim ilk sen idam edilirsnDün 8 de randevum vardı 7 de 1 saatliğine uyuyım dedim bi kalktım saat gece 3 olmuş bir sürü arama mesaj bende sabah mesaj attım Tel evde kalmış hastanedeydim dedim
Gerçeği söylesem uyuyakalmışım desem daha az inandırıcı olacak aw 😀Usta'nın yalanları degısık bşey bulun artık fırıncılar
Yok yeni değilKim le yeni biri degildir umarim ilk sen idam edilirsn
Kızıl goncaKim le yeni biri degildir umarim ilk sen idam edilirsn
Kumarbaz adamın teli evde kalamaz kardeşim yok öyle bişey her zaman sağ ceptedirUsta'nın yalanları degısık bşey bulun artık fırıncılar
Bunu söyledik komşu ama hala aynı yalanda diretiyorKumarbaz adamın teli evde kalamaz kardeşim yok öyle bişey her zaman sağ ceptedir
Mıllıbahıs buraya sponsormuyduGerçeği söylesem uyuyakalmışım desem daha az inandırıcı olacak aw 😀
EvetMıllıbahıs buraya sponsormuydu