- 22,435
- 23,079
- 113
Dağıtım yok kardeşim açız açÇok büyük dagıtım gelıyor puhaha
Dağıtım yok kardeşim açız açÇok büyük dagıtım gelıyor puhaha
Ee bu da güzel hikaye10-14 ken bunu almıştım en azından ev çevirir diye Ekli dosyayı görüntüle 774649
Kuponun üstünde gözyaşı görüyorum dost ağlayarak getirmişsin tebrikler10-14 ken bunu almıştım en azından ev çevirir diye Ekli dosyayı görüntüle 774649
Allah'ım ne olur dağıtsınÇok büyük dagıtım gelıyor puhaha
Takip bile edemedim işteyimKuponun üstünde gözyaşı görüyorum dost ağlayarak getirmişsin tebrikler
Zulada ne var ne yoksa çıkar10-14 ken bunu almıştım en azından ev çevirir diye Ekli dosyayı görüntüle 774649
Fırında miTakip bile edemedim işteyim
Kasa %100 döndü o zaman yerine
Konuyu winner yap ak puhahaBu liglere e kitap satışı devam ediyor
@butragueno
Kasa uyandığımla aynı şuanda bi 300-500 fazla ama aynı diyelim biz daha futbola bulaşmam dünden beri basketten aldığımı futbola verdimKasa %100 döndü o zaman yerine
Lutfeeen et
Bu konuyu bir gece içinde 80K kaybedip açmıştı koca yürekli kardeşim 😅Konuyu winner yap ak puhaha
GS maçı miBu konuyu bir gece içinde 80K kaybedip açmıştı koca yürekli kardeşim 😅
O kadar sayı saydık emek hırsızlıgı onlıneDağıtım yok kardeşim açız aç
Kardeşim kaç kere diyecem losers parayla alakalı değil hayatomızla alakalı ama sen istersen WİNNERs konusunu satın alabilirimKonuyu winner yap ak puhaha
Roket 2.5K desek gidenler gelenler kasa şu an tam tamına 17.800₺Kasa uyandığımla aynı şuanda bi 300-500 fazla ama aynı diyelim biz daha futbola bulaşmam dünden beri basketten aldığımı futbola verdim
Yok biz terim efka roll yapıyorduk hata kaza bize tutuldu onun para da sıfırlandı 😅GS maçı mi
Roket 2.5K desek gidenler gelenler kasa şu an tam tamına 17.800₺
Yok kalsin themachine idam edilsinKardeşim kaç kere diyecem losers parayla alakalı değil hayatomızla alakalı ama sen istersen WİNNERs konusunu satın alabilirim