Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,908
13,382
113
Tabi canım kazanırsam örnek sana atarım bende yarın olmaz sen bana atarsın birbirimizi sırtlarız rolldeki adama atıyon adam roll açmaz kimseye yararı olmaz sen bugün yaşadın adam selamını almadı 3 kere dm ye bak dedin sikine takmadı seni yedirmicen puştlara hak etmiyolar
Eyvallah cansın valla öyle böyle zoruma gitmedi. Yüzümüz yumuşak ne zmn dm atsa yaşı büyük zorda demek ki dedim elimden geldiğince attım. Vallahi ayıptır söylemesi en az 10k ödül atmisligim var. Dm mesajımı beğenip cevap vermedi la şaka gibi

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Eyvallah cansın valla öyle böyle zoruma gitmedi. Yüzümüz yumuşak ne zmn dm atsa yaşı büyük zorda demek ki dedim elimden geldiğince attım. Vallahi ayıptır söylemesi en az 10k ödül atmisligim var. Dm mesajımı beğenip cevap vermedi la şaka gibi
Gördüm ya iyilik akımında mı ne okuyordum yazışmalarınızı bakma roll açıyorum ya aslında tamamlarsam vereceğim adamlar zaten belli öyle taşşağına açıyorum sen de öyle yap ekdndbak

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,908
13,382
113
Gördüm ya iyilik akımında mı ne okuyordum yazışmalarınızı bakma roll açıyorum ya aslında tamamlarsam vereceğim adamlar zaten belli öyle taşşağına açıyorum sen de öyle yap ekdndbak
Dm de yazdım ona dedim sakın hata yapıp açacağım role gelip bişey yazma seni milletin içinde itin gotune sokarım diye, ona da beğeni attı😅

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Dm de yazdım ona dedim sakın hata yapıp açacağım role gelip bişey yazma seni milletin içinde itin gotune sokarım diye, ona da beğeni attı😅
Çözüm basit kanka gruplaşcan kimseyi takmıcan 5 adam dışında burada babamı tanımam

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,908
13,382
113
Takma biraz fark ettim hassasın bu konuda bende çok hassas ve hemen sinirlenen bi tipim butra beni çok dizginledi bu konuda herkese takılıyordum hemen sinirleniyordum sonra saldım yani :D @butragueno
Kanka bana cevap versin seni diktim desin eyvallah der geçerim. Ama böyle yapınca cinnet geçiriyorum. Neyse Allah büyük it ederiz bir gün o cakkallari

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka bana cevap versin seni diktim desin eyvallah der geçerim. Ama böyle yapınca cinnet geçiriyorum. Neyse Allah büyük it ederiz bir gün o cakkallari
Para kontrolünü sağlamak lazım kanka para bi şekilde bulunuyo 200-300 tl den 100k lara çıkıyoruz 50k lara çıkıyoruz sürekli ama kontrol edemedikce bi anlamı kalmıyo burada mesainin hep kenarda ufak bi kasa bırakılmalı orada unutulmalı 0 a düşünce tekrar küllerinden doğmak için

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,908
13,382
113
Para kontrolünü sağlamak lazım kanka para bi şekilde bulunuyo 200-300 tl den 100k lara çıkıyoruz 50k lara çıkıyoruz sürekli ama kontrol edemedikce bi anlamı kalmıyo burada mesainin hep kenarda ufak bi kasa bırakılmalı orada unutulmalı 0 a düşünce tekrar küllerinden doğmak için
Bizim kronik sorunumuz bu zaten kanka giriş çıkış sirkülasyonun haddi hesabı yok ama gün sonu el elde baş başta

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Bizim kronik sorunumuz bu zaten kanka giriş çıkış sirkülasyonun haddi hesabı yok ama gün sonu el elde baş başta
10k kazanırsan 2k dostlara dağıt 5k hemen bir şey al ya da bir yere yatır 3 le devam et 0 lan önemli değil bonus o şu bu dostlar derken yine 0 dan bi yere gelirsin