http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,321
17,421
113
Yemin ederim aynı anda 20 rol açıksa 20 sinde de Ahmet var. Onun yüzünden hicbir role katılmak istemiyorum. Kronik vaka herif

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,868
10,982
113
Yemin ederim aynı anda 20 rol açıksa 20 sinde de Ahmet var. Onun yüzünden hicbir role katılmak istemiyorum. Kronik vaka herif
Roll saçma geliyo artık ben de açmıyorum paylaşmadan oynuyorum ya da atarsam kuponu buraya atıyorum tamamlanırsa 3-5 dost var onlara atıyorum

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,868
10,982
113
Valla en iyisini yapıyorsun tadı kalmadı eskisi gibi
Tabi ya bitti o enayilik devri bana hayrı olmayana ne atıcam burada hayrı olana atınca zor gününde oda seni görüyo böyle böyle dönüyoruz aramızda sohbet muhabbet diğer türlü roll akbaba besliyorsun sadece

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,321
17,421
113
Tabi ya bitti o enayilik devri bana hayrı olmayana ne atıcam burada hayrı olana atınca zor gününde oda seni görüyo böyle böyle dönüyoruz aramızda sohbet muhabbet diğer türlü roll akbaba besliyorsun sadece
Valla ne güzel dedin canını yediğim enayiliklere doyduk valla yeter artik

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,868
10,982
113
Biliyorum la günde 20 tane rol açıyordun deli dana gibi 😅😅
Tabi canım kazanırsam örnek sana atarım bende yarın olmaz sen bana atarsın birbirimizi sırtlarız rolldeki adama atıyon adam roll açmaz kimseye yararı olmaz sen bugün yaşadın adam selamını almadı 3 kere dm ye bak dedin sikine takmadı seni yedirmicen puştlara hak etmiyolar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
2,777
113
Selamın aleyküm arkadaşlar betcio dümen yaptı bazi kişilere 50 kere telefona bastım cam çöktü telefonun