- 8,773
- 3,925
- 113
Şarj aletine bağlı bir yaşam sürüyor roll takip edemediği her an bir damla gözyaşı döküyorYav sallama roll takip etmiyor ondandır ğuahaha
Şarj aletine bağlı bir yaşam sürüyor roll takip edemediği her an bir damla gözyaşı döküyorYav sallama roll takip etmiyor ondandır ğuahaha
Sjsjjaaj bana daha ulaşamqssınuz be dm ai akaksnsYa oğlum salih birazdan kapıyı çalcak çıplak kızla erkekler salihimide davet edicekler grup kurcaklar dm de izleriz davet ederse
Getir yanlislikla onlarin kapiyi calip goturse be gülerim.🤣🤣🤣Getir zahmet edip gelirse bende çok merak ediyorum
Jsjsjs jsjsjsjs tam karşı daireGetir yanlislikla onlarin kapiyi calip goturse be gülerim.🤣🤣🤣
Yanık yağ var olur muçekiliş + yağ parası beklıyorum
Aman dikkat bak popoyu cama veya duvara veriyorsun geleni kürekle pauahahahSjsjjaaj bana daha ulaşamqssınuz be dm ai akaksns
Eskiden ben bişey yazmadan bildirim sesi gelirdi eski günler geldi aklıma duygulandimGetir zahmet edip gelirse bende çok merak ediyorum
Kız öyle güzeldi ki isterse sıra bende diyebilirAman dikkat bak popoyu cama veya duvara veriyorsun geleni kürekle pauahahah
Salihin vermedi sarji diger komsu verdi karilarada diger komsu kayiyosa sen ozaman seyretYa oğlum salih birazdan kapıyı çalcak çıplak kızla erkekler salihimide davet edicekler grup kurcaklar dm de izleriz davet ederse
Eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldikEskiden ben bişey yazmadan bildirim sesi gelirdi eski günler geldi aklıma duygulandim
La işim vardi unuttum dünkü arkadas actiracakti rol puhgaha telafi olduSenin onlardan çok kazanmış olman koydu şuan 😀
Katta hep kız var kanka 😎Salihin vermedi sarji diger komsu verdi karilarada diger komsu kayiyosa sen ozaman seyret
Icmis mi la buSjsjjaaj bana daha ulaşamqssınuz be dm ai akaksns
Aman ha içerde erkek varsa sıra onlara gelmesin bak tadı kaçar bu işin sonra evde beraber poğaça yaparsınız😀Kız öyle güzeldi ki isterse sıra bende diyebilir
İkisiEskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldik
Salihim sinirlenir sinirlenirse eğer ne kürek kalır ne poğaçaSalihin vermedi sarji diger komsu verdi karilarada diger komsu kayiyosa sen ozaman seyret