- 22,435
- 23,079
- 113
@Valenciennes ve @halil889 kazanmış aw atmıyorum
Koş koş çekiliş vale çağırıyor pahagagAtam bugun cumhuriyeti tekrardan ilan edıyor
Bencede haklı bu konuda olup çekiliş beğenmek yasak zaten burdasınız@Valenciennes ve @halil889 kazanmış aw atmıyorum
Hala gelmedi amk getiriAtam bugun cumhuriyeti tekrardan ilan edıyor
Niye ki@Valenciennes ve @halil889 kazanmış aw atmıyorum
Iyi fake hesaplar degil puhaha@Valenciennes ve @halil889 kazanmış aw atmıyorum
Hadi beni geçte Adam yağ alacak dost muhaha@Valenciennes ve @halil889 kazanmış aw atmıyorum
Don la erkek çıkıp üstüne atlarsa suvatımla yola çıkıp geliriz kürek alıpKapıyı erkek birey açarsa ağlarıö
Paketle ver etkili olurHala gelmedi amk getiri
Sana atam sen at onlara iban vardır sende onların şimdi ben attığım ibanı kay de diyorum her kazançta dağıtım dayısı çoğalmasın 😀Iyi fake hesaplar degil puhaha
Yok olum sjsjsjsPaketle ver etkili olur
Kardeşim işten geldik beğeniyi attık peder maçı izliyordu spikerın goaaaal sesini duyduk ne olduysa 3 saniyede olduBencede haklı bu konuda olup çekiliş beğenmek yasak zaten burdasınız
Haklı puajajBencede haklı bu konuda olup çekiliş beğenmek yasak zaten burdasınız
Olur olurSana atam sen at onlara iban vardır sende onların şimdi ben attığım ibanı kay de diyorum her kazançta dağıtım dayısı çoğalmasın 😀
Heycandan beğeniyi çeker gibi oldun hissettimKardeşim işten geldik beğeniyi attık peder maçı izliyordu spikerın goaaaal sesini duyduk ne olduysa 3 saniyede oldu
Racon hakanNiye ki
Kirmiziya basildiOlur olur
Öyle diyorsanız öyledirRacon hakan
Yakışmaz