- 12,760
- 6,056
- 113
Gol belliydi macta 87 de bile dedim yine girilir diye ya herro ya merroydu mac gozgoz ya atar ya yerdi yedi
.m guard salihKarşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Atam bugun cumhuriyeti tekrardan ilan edıyorKarşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Ödenirse 😁Karşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Yanlış demişsin dost yok ama yaratırız bisekilde demek lazım hem esprili hem içindeki sehveti gösterirKarşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
G... g... 1 tl atildi ihbar edildiKarşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Gece 3ün1 partisi var demekKarşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Var la ben aldım diyemem patladı kapattı kadinNumaranin wpsi yok la
10luk filandır oorkide iyiymisEkli dosyayı görüntüle 773840
Varmista cevap yokVar la ben aldım diyemem patladı kapattı kadin
Bana da geç cevap verdiVarmista cevap yok
fırında hangi yagı kullanıyolar acep10luk filandır o
İmkansız kilosunun 200 olması
Hee bekleriz de bakalim baya olduBana da geç cevap verdi
Kalp damarı tıkayan margarinfırında hangi yagı kullanıyolar acep
Bu kadar orjinal bir çakallık ilk kez görüyorum, tebrik ederim. Feyz alıyoruz.Karşı komşu kızlar n şarj aleti istedi yok ddim aq şimdi getirden şarj aleti sipariş verdim gidip varmış diycem... M nelere kadirsin
Roda şuan burda değil dostRoda gol atacak mısın artık !
Cekilis sendelitrelik sıvı yağ kaç paraydı en son