- 22,435
- 23,079
- 113
1.75 atabilir6.25 havale ucreti 1 lira atilir
1.75 atabilir6.25 havale ucreti 1 lira atilir
Nerden bildiğimi soruyosanuz dün sitenin birisi aradı gece 10da aq 500₺ vercez üye ol dedi oldum orda iy 74.5 üst aldım son saniye geldiAynen ama zaten real maçından yatıyorfu o
Küsüratli gecmez diye dedik p7ahaha1.75 atabilir
Numarası duruyorsa verirmisinNerden bildiğimi soruyosanuz dün sitenin birisi aradı gece 10da aq 500₺ vercez üye ol dedi oldum orda iy 74.5 üst aldım son saniye geldi
Bu sitelerde hep sana ekliyor ak puahha sen cogu siteye uye degilsin herhaldeNerden bildiğimi soruyosanuz dün sitenin birisi aradı gece 10da aq 500₺ vercez üye ol dedi oldum orda iy 74.5 üst aldım son saniye geldi
Yok ntvdpır bet, su an vbette büyük ihtimalle dün bana siteyi haraca mı bağladın diyoduBu sitelerde hep sana ekliyor ak puahha sen cogu siteye uye degilsin herhalde
Başini anlamadim la ntvsporbet miYok ntvdpır bet, su an vbette büyük ihtimalle dün bana siteyi haraca mı bağladın diyodu
Evet oradan oynuyor hesabını patlatmak isteyenlere duyurulurBaşini anlamadim la ntvsporbet mi
O site yaşiyo mu la cok guzel bonuslari vardi bir ara oduyorsa kullanalimEvet oradan oynuyor hesabını patlatmak isteyenlere duyurulur
Takvim ve ntvspordan oynuyorO site yaşiyo mu la cok guzel bonuslari vardi bir ara oduyorsa kullanalim
Ben sabit 2-3 siteye üye yimBu sitelerde hep sana ekliyor ak puahha sen cogu siteye uye degilsin herhalde
Yok yine ntvdeyimYok ntvdpır bet, su an vbette büyük ihtimalle dün bana siteyi haraca mı bağladın diyodu
Bana direk 30k ver bisiklet sende kalsın 😂Satılık Rks Bisiklet Elektrikli alıcısına 40K vade senet yapılır
Dalga mı geçiyonO site yaşiyo mu la cok guzel bonuslari vardi bir ara oduyorsa kullanalim
Senetleri imzala noter onaylı hallederiz kardeşim ben öyle parayı kaptırınca forum sayfalarında koşturmayı düşünmüyorum 😅Bana direk 30k ver bisiklet sende kalsın 😂
Yok la ciddiyim cok eskiden bir iki yatirim yaptimDalga mı geçiyon
Link at (deneme bonusu bakalım)Dalga mı geçiyon
İmzalarız o iş kolay 😂 borcumuza sadığız 😂Senetleri imzala noter onaylı hallederiz kardeşim ben öyle parayı kaptırınca forum sayfalarında koşturmayı düşünmüyorum 😅