- 18,515
- 16,838
- 113
Olm bu işin sonu dolandırıcılık 😅 parayı atarken istemiyor çekerken mi istiyor 😅 site mi bu ak neyse geçmiş olssunnnKyc için yeni kimlik kartı şart zaten ne demek ne alaka bunun ki 2010dan kalma nüfus cüzdanı okumaz
Olm bu işin sonu dolandırıcılık 😅 parayı atarken istemiyor çekerken mi istiyor 😅 site mi bu ak neyse geçmiş olssunnnKyc için yeni kimlik kartı şart zaten ne demek ne alaka bunun ki 2010dan kalma nüfus cüzdanı okumaz
Valla ben uyudum erken yoksa izlerdim izleyemedim de alperen iyi oynamis bayaNe zaman siktir et diyip vazgeçtiysek o kupon geldi zaten
Özet izledim az önce youtubedan bayaği sert maç olmuş
Devlet boş veriyor dost her sene erteliyor 😁😁Rıdvanım harbi bu ne boşvermişlik eski kimlik mi kaldı la
Geçmiş oldun yatmış
Kazanmış 3üde beyazGeçmiş oldun yatmış
Saglik olsun be bitti mi maclar puahhahaKazanmış 3üde beyaz
Parayı bi çekseneKazanmış 3üde beyaz
Cekım talebı verdın miKazanmış 3üde beyaz
Kaybetmiş yada açık kupon atmama kararı aldım buraya puahahSaglik olsun be bitti mi maclar puahhaha
Jojobet alıyordu8 TL havele yatırım alan site var mi
@butragueno zenginler totem ne bilmiyo aq bacak arasında tuborgu kaldırsında fakirlere karışsın azKazanmış 3üde beyaz
8 TL ile ne yapmayı düşünüyorsun diye sormanı beklerdimJojobet alıyordu
Soruya soru ile karşılık vermek hamlıktır derler8 TL ile ne yapmayı düşünüyorsun diye sormanı beklerdim
Çok doğruKaybetmiş yada açık kupon atmama kararı aldım buraya puahah
Adam risk almiyor la buraya atilipta gelen kupon nadir puahaa kazanmisllari atmis@butragueno zenginler totem ne bilmiyo aq bacak arasında tuborgu kaldırsında fakirlere karışsın az
Sapsap tutmuş diye maçı attı 0.2 saniye gelen sayıyı sildiler djksjfkdknsSoruya soru ile karşılık vermek hamlıktır derler
6.25 havale ucreti 1 lira atilirJojobet alıyordu
Aynen ama zaten real maçından yatıyorfu oSapsap tutmuş diye maçı attı 0.2 saniye gelen sayıyı sildiler djksjfkdkns