- 30,281
- 22,255
- 113
Çok safsın lâ orjınal kuponda 9 oran yok 😀Yine mi tek yav bıktık
Çok safsın lâ orjınal kuponda 9 oran yok 😀Yine mi tek yav bıktık
Suat bizi kandırmaz 😀Çok safsın lâ orjınal kuponda 9 oran yok 😀
Aynende cok supriz denedik la normal dünde milvaki kazanir üst aldim 19 oran yanina 3.65 vardi geldi 19 oran gelmez tabi kolay kolay gelseydi 12k amaYine mi tek yav bıktık
Şu sürprizlerin yanına birde normal alıyon umarımAynende cok supriz denedik la normal dünde milvaki kazanir üst aldim 19 oran yanina 3.65 vardi geldi 19 oran gelmez tabi kolay kolay gelseydi 12k ama200e
Geçmiş olsun nasıl ağlattı hüngür hüngür mü için için mi
Kasa varsa aliyomda düşükse sadece suprizŞu sürprizlerin yanına birde normal alıyon umarım
Yok la o maca bet builder yaptim alperen 7.5 rib cury 27.5 alt green 15.5 üsr houston kazanir yeminle şunu yaptim 4 5 oran oldu sonra sktir et dedim sildim 3 lu yaptimHouston +21 denedın mi la oda gelmedı gerçi
Yok be dost bu sefer de yeni kimlik istiyor yarın gidip yeni kimlik çıkarmam lazımRıdvan halletti gibi sustuğuna göre, tavukları soslamaya başladı gibi
İçimize Attık dost hüngürlük bi miktar değilGeçmiş olsun nasıl ağlattı hüngür hüngür mü için için mi
Ne zaman siktir et diyip vazgeçtiysek o kupon geldi zatenYok la o maca bet builder yaptim alperen 7.5 rib cury 27.5 alt green 15.5 üsr houston kazanir yeminle şunu yaptim 4 5 oran oldu sonra sktir et dedim sildim 3 lu yaptim
Ne alaka laYok be dost bu sefer de yeni kimlik istiyor yarın gidip yeni kimlik çıkarmam lazım
Bilemedim dostNe alaka la
Bende gideyim kelebek tavuk yiyeyimGideyimde kuş sütlü kahvaltımı yapıp geleyim
Kyc için yeni kimlik kartı şart zaten ne demek ne alaka bunun ki 2010dan kalma nüfus cüzdanı okumazNe alaka la
En son 2009 da yenilenmiştim dostKyc için yeni kimlik kartı şart zaten ne demek ne alaka bunun ki 2010dan kalma nüfus cüzdanı okumaz