- 22,435
- 23,079
- 113
Yedek olduğu içinHakan Çalhanoğlu niye yedek
Yedek olduğu içinHakan Çalhanoğlu niye yedek
Ama biz doydukKutunun içindeki bira bitince kutuyu kullanmıyon dimi lan tahriş eder
Yemek yedik yani modumAma biz doyduk
Kutu dar geliyor sormaKutunun içindeki bira bitince kutuyu kullanmıyon dimi lan tahriş eder
Geçen patlıcan öneriyorduKutunun içindeki bira bitince kutuyu kullanmıyon dimi lan tahriş eder
Mapus dar gelir insana kralKutu dar geliyor sorma
Yani mevsiminde patlıcan doğru diyor ama mevsimindeGeçen patlıcan öneriyordu
Feyyazin babasininki mi puhahaKutu dar geliyor sorma
Güzel maça acmıslarOynamadım önerdim gs maçı ilk 30 dk gol çıkar 30 orandı 50 basıp 1500 alabiliyordu herkes kimse değerlendirmemiş aq bendede kasa yoktu öyle yalan oldu
Kışın pırasaYani mevsiminde patlıcan doğru diyor ama mevsiminde
Bişey dicem inanmıcan biraz önce 166₺ çekim yaptım en son 2016da falan çekmiştim bu miktarı halimi anla 😂Mapus dar gelir insana kral
Bedava para ilk yarı gelirGüzel maça acmıslar
Aldik mi metinimGüzel maça acmıslar
Çok iyi olm attı dakika 3 te kiwior denen puşt hiç sevmemGüzel maça acmıslar
Mısır mi cekti canin puhahaBişey dicem inanmıcan biraz önce 166₺ çekim yaptım en son 2016da falan çekmiştim bu miktarı halimi anla 😂
Aldık valızı hazırlaAldik mi metinim
Yok bişeye 150 eksikti mecbur çektik 😂Mısır mi cekti canin puhaha
Sana bana bizim gibilere müstehak cebimize 50-100k girince götümüz başımız ayrı oynuyor sonra böyle oluyoBişey dicem inanmıcan biraz önce 166₺ çekim yaptım en son 2016da falan çekmiştim bu miktarı halimi anla 😂
Şu bonuslar ne guzrldi ak no bonus yaptilar hemen full cekiyodukAldık valızı hazırla
Ben de hesap var 3 tane hemen çözerim sana sen parayı ayarla gerisi bendeŞu bonuslar ne guzrldi ak no bonus yaptilar hemen full cekiyoduk