- 5,042
- 4,621
- 113
Sturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
Ya herro ya merro
3.50 oran
Sağ kaburganı aldır kankaMeksika 31 i kanka sag elının üstüne 10 dk oturuyosun uyuşuyor sonra çekıyosun uyusuk elle baskası yapyor gbı ahhahahahahahahah
Yoksaydim dostum iyi günlerKonumuzun bunla ne alakası var yakışmadı sana
Bıze herro mu lazım merromuSturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
Geldi saySturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
Bol sans doktorSturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
Elin yoksaya basar ama içinden atamazsınYoksaydim dostum iyi günler
Bol şans haydarSturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
ben de şimdi baktım ev sahibi tek kale oynamış ama böyle durumlarda depin ilk şut gol oluyo garip bi şekildeDoktor istatistik çok kötü dk 30 0 şut ya
Dun argentinos 2 0 bitti ilk yari gordun mu belliydi bayaben de şimdi baktım ev sahibi tek kale oynamış ama böyle durumlarda depin ilk şut gol oluyo garip bi şekilde![]()
Sen dün özel oran ne oynamıstın betsben de şimdi baktım ev sahibi tek kale oynamış ama böyle durumlarda depin ilk şut gol oluyo garip bi şekilde![]()
Oynamadım önerdim gs maçı ilk 30 dk gol çıkar 30 orandı 50 basıp 1500 alabiliyordu herkes kimse değerlendirmemiş aq bendede kasa yoktu öyle yalan olduSen dün özel oran ne oynamıstın bets
Evet 47 3-0 oldu ms öyle bittiDun argentinos 2 0 bitti ilk yari gordun mu belliydi baya
Kesin 3.5 aldin puahhaEvet 47 3-0 oldu ms öyle bitti![]()
Evde ve daha rahataım ban yerimKardeşim çok konuşma sabah ki gibi tuborg fotoğrafı atta arkadaşların gözü şenlensin ben nasibimi aldım
yok la tık yok bu aralar kalkmıyo gkfgfdKesin 3.5 aldin puahha
Hakan Çalhanoğlu niye yedekSturm Graz iy gol atara vurdum
Ya herro ya merro
3.50 oran
Kutunun içindeki bira bitince kutuyu kullanmıyon dimi lan tahriş ederEvde ve daha rahataım ban yerim