- 8,447
- 10,675
- 113
@egehandro @butragueno tl yatırım yapsal bile ftn bonus alabiyoruz dimi ftn hesaptan yoksa ftn mi yatırım yapmamız lazım
BenDepremden etkilenen varmı
Ee denemiyon mu bu bonusları almayı veya kontrol ettin mi kanka try cüzdana eklediği çöp ama ftn cüzdana min 500₺ ekliyorBen vbette kardayım bu arada
Evet@egehandro @butragueno tl yatırım yapsal bile ftn bonus alabiyoruz dimi ftn hesaptan yoksa ftn mi yatırım yapmamız lazım
Ben hiç ftn yatırım yapmadım@egehandro @butragueno tl yatırım yapsal bile ftn bonus alabiyoruz dimi ftn hesaptan yoksa ftn mi yatırım yapmamız lazım
La yok ftn yatırıma gerek falan
Son 2 güne ait yatırım diyor ben 1 ayı geçtiEe denemiyon mu bu bonusları almayı veya kontrol ettin mi kanka try cüzdana eklediği çöp ama ftn cüzdana min 500₺ ekliyor
Hayır try yeterliLa yok ftn yatırıma gerek falan
Bi 100₺ at dene olmSon 2 güne ait yatırım diyor ben 1 ayı geçti
Kanka aynı şeyi tartışıyoruzHayır try yeterli
Geçmiş olsun
Deme öyleDeprem olsa da ölüp gitsek
Aynen mantıklı bence deBi 100₺ at dene olm
Depremden etkilenen varmı
Saat düştü duvardanDepremden etkilenen varmı
Ben ruhen etkilendim üzüldüm yani daha büyüğünü hayal ettimGeçmiş olsun
Dedim bile hayat neşem kalmadıDeme öyle
Herşeyide bilme kırmızı tuborgtan kalın kardeşim lsjsjdjakfjHayır try yeterli
Paran bıtmıs ondan 100k paran olsa heıdı gıbı kosarsın kırlardaDedim bile hayat neşem kalmadı
Ftn kismina gec payco yatir bonusu secip yatirican zaten eger yatirim bonusunu diyosan.. talep edileni diyosan farketmez try ftn talep edebjlirsin@egehandro @butragueno tl yatırım yapsal bile ftn bonus alabiyoruz dimi ftn hesaptan yoksa ftn mi yatırım yapmamız lazım