- 25,334
- 24,259
- 113
Yok hocam kupon yapacam mac bakıyorum şuan puaha@Erhan2121 noldu susturma cezası mi yedin dost
Yok hocam kupon yapacam mac bakıyorum şuan puaha@Erhan2121 noldu susturma cezası mi yedin dost
Hangi balkon önemli olan oo fırıncı 2 saat sonra fırının başında olursun tatava yapma iş yap zeytinli duble alalım @Shellac dostumada aynisin dan onunkiler çift zeytinli olsunBalkon konuşması yapıyorsa oya pek ihtiyacı kalmamıştır 😂
Evet ben istedim sorun nedir?Ekran resmı atmıs lâ bu bana shop heralde puhahaja
Çekirdekleri alınsın mı dost zeytinlerinHangi balkon önemli olan oo fırıncı 2 saat sonra fırının başında olursun tatava yapma iş yap zeytinli duble alalım @Shellac dostumada aynisin dan onunkiler çift zeytinli olsun
Uyku vakti geldi benim şimdi hıçkıra hıçkıra hüngür hüngür ağlıcam görüşrüüzShell siyaset yapma der nova colo colo argentin takımı yapar biz iyi yaşıyoruz he demi 🤣🤣
Bol şanslar dostYok hocam kupon yapacam mac bakıyorum şuan puaha
Düşme kankam bunlara senEvet ben istedim sorun nedir?
Siyaha kasa mı basıyoruz yani dostHangi balkon önemli olan oo fırıncı 2 saat sonra fırının başında olursun tatava yapma iş yap zeytinli duble alalım @Shellac dostumada aynisin dan onunkiler çift zeytinli olsun
Yalvaırroom ağlamaUyku vakti geldi benim şimdi hıçkıra hıçkıra hüngür hüngür ağlıcam görüşrüüz
Al tabi dost tarlamiz olsaydı ekerdik ama yokÇekirdekleri alınsın mı dost zeytinlerin
Sal bizi joe iki saattir uyumaya gidionUyku vakti geldi benim şimdi hıçkıra hıçkıra hüngür hüngür ağlıcam görüşrüüz
İyi geceler ihühühhüüüh rafarejmaaaaYalvaırroom ağlama
Helal Foncu boşuna Polonya kaymamissin sen 🤣Siyaha kasa mı basıyoruz yani dost
Tsk kanka gelmez ama
Madem gelmez niye oynadın kardeşimTsk kanka gelmez ama
Gelecek diye oynadım bizde sans yok o yüzden umudum yok kankaMadem gelmez niye oynadın kardeşim