- 4,378
- 2,112
- 113
Anapara çevrimi ypiom kalan 10k cevrim
Ekli dosyalar
-
333.2 KB Görüntüleme: 8
Ege kardeşimizde varsa biz daha sormadan bankadan bildirim gelir dostBide egeyede yapis belki doludur puahha
sabahtandir fena -deyim şu 15k bile kurtarmioGelsin bir zahmet
Easy ev 2 gol alsak para altinda kalirdikMs al dicemde sabırsız adamsın ilk yarı ortaya 1 gol al 2 oran çıkar en az dk 23
Ölüden istesen daha iyi değil mi 😅Rol gelirmi acaba puaha
Ağlıyorum. La 1k noraya at ultra spin 2x bonusunu al 10 betten 25 spin dede. Anapara tek kat istediğin alan çevrimRoketbet freebet kuponum geldi geri donuyoruz
Sabaha kadar burdayız kral sen cevirimi bitir ben ve @Fterim1905 bekliyoruz10k çevrim var çevrimi karla kapatırsak
Betco yazdi tüu sildiVara gittide vermedi gavat hakem çıkmaz oynasan verirdi
Gecen rol parası vercekti ben kabul etmedim niye kabul etmedim bende bilmiyorum dostumÖlüden istesen daha iyi değil mi 😅
Farkındayım dostum çokda saldırmasabahtandir fena -deyim şu 15k bile kurtarmio
Gerekirse ayakta duracaz uyumamak içinSabaha kadar burdayız kral sen cevirimi bitir ben ve @Fterim1905 bekliyoruz
Lâ geçn sen bu adam sen roll ıcın almam demedın nı laa erhannn 😀😀Sabaha kadar burdayız kral sen cevirimi bitir ben ve @Fterim1905 bekliyoruz
Yeni uyandi mesai baslae birazdan bi iki saate belli olur hocamEge kardeşimizde varsa biz daha sormadan bankadan bildirim gelir dost
Evet o zman param vardı param oldugu zaman milletten para almam suan param yok rol yaparim dedimLâ geçn sen bu adam sen roll ıcın almam demedın nı laa erhannn 😀😀
Abart sende puahaGerekirse ayakta duracaz uyumamak için
Sende pırcıng varmı pıjajajEvet o zman param vardı param oldugu zaman milletten para almam suan param yok rol yaparim dedim
Vala ben de anlamaya çalışıyorum 5-10 dk önce geldimKmin ne kuponu var la bende para olsa bu saate kadar uyur muydum
No bonus olalı yıl olduAğlıyorum. La 1k noraya at ultra spin 2x bonusunu al 10 betten 25 spin dede. Anapara tek kat istediğin alan çevrim
Olum 1 pen iptal 1 gol iptal maçın a koydun bi oynadınEasy ev 2 gol alsak para altinda kalirdik