- 25,151
- 24,082
- 113
2 saatte yine sifirsin hocam merak etme puahaHocam baktin mi hic bilmiyomda mali ligi en sevdigim lig vardi barem 94 e indi ordan 103 geldiyoksa 0 dik zaten
2 saatte yine sifirsin hocam merak etme puahaHocam baktin mi hic bilmiyomda mali ligi en sevdigim lig vardi barem 94 e indi ordan 103 geldiyoksa 0 dik zaten
GönderdimTekrar dene
Adamı Balıklı göle atarlarSende pırcıng varmı suatım
Senın burcun kedı mıGönderdim
Suvatın maçı söylemenle yattı demesi arasında bi gidip 3ün1 i patlatsam o kadar kısa sürmezdiBakmiyon mu maca 10 dk 20 cikmis
SırtlanSenın burcun kedı mı
EtçilSırtlan
Yav panadan cok iyi kazanabilirdim yine aldigimda kazaniri 3.55 ti betgitte bazen ms ve üst seceneginde mac önü barem oluyor ms1 ve üst 4 oran ms1 ve alt 19 falandi dusun ordan alt oldu akYok panadan beri ilk kez baktım 😅
3,30 kala 12 gelemzse daha da bulaşmasın bu işlere 😅Suvatın maçı söylemenle yattı demesi arasında bi gidip 3ün1 i patlatsam o kadar kısa sürmezdi
Yamalin sevgilisiKimle suatım
Yav imkansiz3,30 kala 12 gelemzse daha da bulaşmasın bu işlere 😅
Biz her maca yatti diyoz saf misin joeSuvatın maçı söylemenle yattı demesi arasında bi gidip 3ün1 i patlatsam o kadar kısa sürmezdi
Suvatımda bu ara performans düşüklüğü var hiç hayra alamet değil bizde bi feguli vardı 3 aylarda iyiydi suvatımda öyle 3 aylar dışına çıktımı bitti3,30 kala 12 gelemzse daha da bulaşmasın bu işlere 😅
Adamın biri fındığa taktırmadıysa sorun olmaz demişSende pırcıng varmı suatım
10 ay beklicez desene 😅😅Suvatımda bu ara performans düşüklüğü var hiç hayra alamet değil bizde bi feguli vardı 3 aylarda iyiydi suvatımda öyle 3 aylar dışına çıktımı bitti
Puhahaha yengenın gizlisi saklısı kalmadı hıyar yaAdamın biri fındığa taktırmadıysa sorun olmaz demiş
Fındığa nasıl takacak meto kabuğu yok mu deliriyorum