Sen benim adımı ver Joe de onlar anlar özellikle Joe diye baskılı söyle saniur sonra racon işe yararEvdeki çerezleri bile temizledim yok 3 defa konuştum canlı destek bir cacık bilmiyor arama yapıyorlar canlı destek bilmiyor diyor bekleyin diyor![]()
Sen benim adımı ver Joe de onlar anlar özellikle Joe diye baskılı söyle saniur sonra racon işe yararEvdeki çerezleri bile temizledim yok 3 defa konuştum canlı destek bir cacık bilmiyor arama yapıyorlar canlı destek bilmiyor diyor bekleyin diyor![]()
Cimere yazıcam desemSen benim adımı ver Joe de onlar anlar özellikle Joe diye baskılı söyle saniur sonra racon işe yarar
3 daha atarlar 😁Cimere yazıcam desem![]()
Yada hattan atarlar3 daha atarlar 😁
cimer korkar gerek yokCimere yazıcam desem![]()
Yok abi 300k kaybetmiş gibi hissediyorum şuancimer korkar gerek yok
Devam kanka paramızı kimseye bırakmayızHer yerden saldırıyorum @Barrios![]()
Az parada değil AwDevam kanka paramızı kimseye bırakmayız
En sonunda siz barrios beyin k.adını söyleyin tüm bakiyeyi oraya atalım biz siz ondan alın dese 😀
He valla bu yoklukta hele iki kat koyar adamaAz parada değil Aw![]()
Versin de oraya versinEn sonunda siz barrios beyin k.adını söyleyin tüm bakiyeyi oraya atalım biz siz ondan alın dese 😀
O para 10 15 dkya gelir gaddar kerim kazan kazan kazan kursagimdan kumar gecsin bugunHe valla bu yoklukta hele iki kat koyar adama
Dur la baskı altına alma beniO para 10 15 dkya gelir gaddar kerim kazan kazan kazan kursagimdan kumar gecsin bugun
Tek =🌈Tek mi
Çift mi
Dostlar
TekTek mi
Çift mi
Dostlar