- 28,971
- 18,151
- 113
Bizim burda hiç fırtına çıkacak gibi durmuyorFırtına öncesi sessizlik
Bizim burda hiç fırtına çıkacak gibi durmuyorFırtına öncesi sessizlik
Pusula özel oran 230 hesaba yansımıs jet x tekde vuralım dedik 3k oldu ama yansımadı 1 saattir canlı destek ile kavga ediyorumHerkes oyunda domtorum kumarda yani
Fırtına burdan çıkarBizim burda hiç fırtına çıkacak gibi durmuyor
HaniFırtına burdan çıkar
İnşallah bir gün
Helal olsun kral ben bugun 1 kurus bahıs yapmadım seyir ediyorumPusula özel oran 230 hesaba yansımıs jet x tekde vuralım dedik 3k oldu ama yansımadı 1 saattir canlı destek ile kavga ediyorum
En sevdiğim dostum benimPusula özel oran 230 hesaba yansımıs jet x tekde vuralım dedik 3k oldu ama yansımadı 1 saattir canlı destek ile kavga ediyorum
Bugün katil olmazsam daha da olmam ıd ilet diyor iletiyorum kazanç yansımış diyor sen oyun geçmişi mi görüyon yansımışsa bakiye neden 0 diyırum vak vak ediyor telegram desteğe ekran resmi atım bakıcaz diyorHelal olsun kral ben bugun 1 kurus bahıs yapmadım seyir ediyorum
Paramızı vermediler rıdo bir boğ anlamadımEn sevdiğim dostum benim
Söyle beni yerimden kaldirmasinlar dostParamızı vermediler rıdo bir boğ anlamadım
Verirler kral duzelır bırasdan 3 bin bu akiam 30 olurBugün katil olmazsam daha da olmam ıd ilet diyor iletiyorum kazanç yansımış diyor sen oyun geçmişi mi görüyon yansımışsa bakiye neden 0 diyırum vak vak ediyor telegram desteğe ekran resmi atım bakıcaz diyor![]()
1 saattir volta atıyorum evdeSöyle beni yerimden kaldirmasinlar dost
Suat abinin cafe var semtte git benden kahve iç sonra orda🤣Paramızı vermediler rıdo bir boğ anlamadım
İnşallah güzel maçlarda var ama umudum yok bu avrllerdenVerirler kral duzelır bırasdan 3 bin bu akiam 30 olur
Gelir brazdan çökmez orasıİnşallah güzel maçlarda var ama umudum yok bu avrllerden
Nerde tam olarakSuat abinin cafe var semtte git benden kahve iç sonra orda🤣
Kardeşim rica ediyorum paramızı hemen tahsil edip bana rol actirir misin, acil sana rol borçlanmak istiyorum acil ama bakİnşallah güzel maçlarda var ama umudum yok bu avrllerden
Elmasoglu varya murat dçnerin karşısında ordan aradan girince ilerde solda ara yerde. Suat dediğim suat aras semtin büyügüdür baya buyugu her anlamdaNerde tam olarak
Gaddar söz veriyorum sana paramızı versin anında roll sendeKardeşim rica ediyorum paramızı hemen tahsil edip bana rol actirir misin, acil sana rol borçlanmak istiyorum acil ama bak
Kardeşim rica ediyorum paramızı hemen tahsil edip bana rol actirir misin, acil sana rol borçlanmak istiyorum acil ama bak