- 12,977
- 13,421
- 113
Eyvallah dostum, benden dönüş mutka olur ama bugün ama yarın bilemem ama olurGaddar söz veriyorum sana paramızı versin anında roll sende![]()
Eyvallah dostum, benden dönüş mutka olur ama bugün ama yarın bilemem ama olurGaddar söz veriyorum sana paramızı versin anında roll sende![]()
AseSa Dostlar
Herkese iyi akşamlar
Sende söz ver roll başarılı olursa secılceklerden biri ben olcammı bısey deme inanırımEyvallah dostum, benden dönüş mutka olur ama bugün ama yarın bilemem ama olur
Direk buraya atacam basarirsam sende. Ama önce parayı sağ salim tahsil etmemiz lazimSende söz ver roll başarılı olursa secılceklerden biri ben olcammı bısey deme inanırım
Olmasa ne olur senin canın sağolsunEyvallah dostum, benden dönüş mutka olur ama bugün ama yarın bilemem ama olur
Skıntı olmaz bana rulette 100 defa oldu bakar eklerler 3000 çökemezlerDirek buraya atacam basarirsam sende. Ama önce parayı sağ salim tahsil etmemiz lazim
Dostum Kendi payından söz veriyorsun dimi 😁🤣Gaddar söz veriyorum sana paramızı versin anında roll sende![]()
İkimizin payındanDostum Kendi payından söz veriyorsun dimi 😁🤣
Habire ortak çıkıyor bu paraya, gelene kadar bence sahibi borç bile aramak zorunda kalacak 😅Dostum Kendi payından söz veriyorsun dimi 😁🤣
Gs macına yetısseydı beeHabire ortak çıkıyor bu paraya, gelene kadar bence sahibi borç bile aramak zorunda kalacak 😅
Puahahahaha site : Barriossa hemen gönderiyoruz
Evdeki çerezleri bile temizledim yok 3 defa konuştum canlı destek bir cacık bilmiyor arama yapıyorlar canlı destek bilmiyor diyor bekleyin diyorLa giriş çıkış yap çerezleri Tenzile öyle dene
Bekle kardeşim paramız gelecekse deve kervaniyla Arabistan da bile gelsin beklerizEvdeki çerezleri bile temizledim yok 3 defa konuştum canlı destek bir cacık bilmiyor arama yapıyorlar canlı destek bilmiyor diyor bekleyin diyor![]()